FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Se anunță o mutare revoluționară la Dinamo: "Rednic vrea să cumpere clubul!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 09:26

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP LIVE, fostul acționar dinamovist Vladimir Cohn, 74 de ani, a declarat că e convins că Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo, vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță. 

VIDEO cu declarațiile lui Cohn despre Rednic și stadion

"Cred că s-au mai liniștit apele la echipă. Rednic e un antrenor serios. S-a mai schimbat, a îmbătrânit și i-a venit mintea la cap. Dă dovadă de foarte multă seriozitate și e foarte angajat. Am impresia că vrea să cumpere clubul și asta chiar ar fi excelent", a spus Cohn.

Rednic a declarat în mai multe rânduri că e tentat să investească la Dinamo și chiar a spus că fiica sa Luana va conduce cu siguranță un club de fotbal în viitorul apropiat.

La conferința de presă în care a fost instalat în această toamnă, "Puriul" a mărturisit că a fost la un pas să preia echipa de la Negoiță alături de Nicolae Badea, însă afacerea nu s-a mai concretizat. 

Nu vrea stadion pe locul velodromului

Fostul investitor din "Ștefan cel Mare" s-a arătat deranjat de problema modernizării stadionului lui Dinamo și nu e de acord cu constuirea unei noi arene pe amplasamentul actualului velodrom. 

"Ce e cel mai deranjant la Dinamo e că Ministerul nu s-a înțeles cu Badea referitor la stadionul. Să faci stadionul la Velodrom nu mi se pare în regulă. Accesul la stadion va fi delicat. Se putea face actualul stadion cu foarte puțini bani. E imposibil să ai ceva până la sfârșitul lumii, cum se întâmplă la Badea cu stadionul.

O arenă nouă în centrul orașului ar galvaniza echipa. Localizarea lui e fantastică, nu există ceva asemănător în București ", a spus  "Vova" Cohn, la GSP LIVE. 

Vezi și: Nistor sună mobilizarea și are un mesaj important pentru fani: "Facem asta pentru voi, veniți în număr cât mai mare!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
952030968311337
Pavel Danut  •  19 Decembrie 2018, 17:58

De ce cenzurați ?dacă scriam de bine de *** nu cenzurați ,vai vai că fcsb-işti mai sânteți !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  19 Decembrie 2018, 15:26
Postat de dinamo_forever_77 pe 19 Decembrie 2018, 11:29

Gresit....in cazul lui este cel mult pana la sfarsitul carierei fotbalistice !

Păi dacă ne luăm după cît de mult joacă acum, eu zic că poate să-și prelungească lejer cariera pînă pe la 55-60 de ani :D

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Decembrie 2018, 14:39
Postat de Pavel Danut pe 19 Decembrie 2018, 12:53

Iar au apărut suținători ai *** clonate care nu ştiu scrie Dinamo ?*** toată viața umilința de la meciul cu Manchester City DDB!

asta cu deformarea numelui este o trasatura a copiilor pe la gradinita. din pacate unii oameni trecuti ni buletin de varsta majoratului au ramas intelectual la acel nivel de gradinita. vai si amar de capul lor saracii...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează