FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Un apropiat al lui Gigi Becali dezvăluie cu cine se consultă patronul FCSB: „Așa cred, din ce văd”

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 11:53 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 13:15

Ianis Guda, primul antrenor din istoria Viitorului, a vorbit despre rivalul lui Gică Hagi în lupta la titlu, Gigi Becali.

Tehnicianul a fost invitat la GSP Live și a glumit, spunând că patronul FCSB ar trebui să primească licența PRO, având în vedere implicarea în schimbări și în alcătuirea echipei de start. În plus, acesta e sigur că patronul roș-albaștrilor se consultă cu un antrenor pentru a lua aceste decizii, considerând că Ilie Dumitrescu este sfătuitorul acestuia. 

„E «finala» lor!” » Cei doi jucători care pot decide finala Farul - FCSB
FARUL - FCSB
„E «finala» lor!” » Cei doi jucători care pot decide finala Farul - FCSB

VIDEO Ianis Guda explică situația de la FCSB: „Eu cred că Becali îl mai sună pe Ilie Dumitrescu pentru indicații”

„Pe Gigi Becali îl știu din copilărie. E un suflet mare. Eu chiar le propun celor de la FRF să-i de licența. Măcar licența A, dacă nu licența PRO. Vorbesc serios.

Uite, omul are inspirație. Nu știu dacă se consultă sau nu. Probabil că da. Eu cred că știu. Cred că-l mai întreabă din când în când pe Ilie Dumitrescu. Asta cred, din ce văd.

Gigi a trăit lângă Generația de Aur, lângă oameni de fotbal, lângă Pițurcă. Doar să nu vrei sau să nu te intereseze. El se interesează foarte mult, e la fel ca Hagi.”, a declarat Ianis Guda la GSP LIVE.

Cine a ținut Steaua? Steaua e a lui. Eu știu cum a luat-o. Probabil că l-au păcălit și de aceea se judecă acum. Steaua e a lui. Dacă nu era el, Steaua nu mai exista. Dacă nu lua Steaua, a doua zi echipa era la revedere.

 - Ianis Guda

Prima dată l-am adus mai mult ca să ne ajute, dar între timp s-a impus natural Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles, nu a trebuit să-i mai zic eu. Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

„Regele” Gică Hagi, dominat de „pionul” Elias Charalambous » Antrenorul de la FCSB, mai eficient decât managerul Farului

Discuția cu Mourinho despre transferul la Inter l-a fascinat pe Rădoi: „ A fost fabuloasă! Nu degeaba i se spune «The Special One»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mauru007
mauru007  •  20 Mai 2023, 16:05
Postat de Hcm27 pe 19 Mai 2023, 13:48

Prostule, cu Dumnezeu, direct!

Nu are cum, el e fara Dumnezeu.

Eliyahu
Eliyahu  •  19 Mai 2023, 16:30

In ziua de azi doar prostii si amaratii mai fac puscarie in Romania. In cel mai rau caz se muta si Becali prin Grecia cu Oprescu pana rezolva cu achitarea.

vichart
vichart  •  19 Mai 2023, 15:25
Postat de VanBasten pe 19 Mai 2023, 14:39

Io nu mai inteleg nimic. Cine e de fapt antrenor la fecesebea? Pintilie, Haralambie, Gigi sau Ilie Dumitrescu?!

pai la Steaua din liga 1 antrenor este Charalambous. daca era becali acum aveam cu vreo 10 puncte mai putin.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează