FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Helmuth Duckadam își menține părerea: „Dacă jucătorii noștri sunt pregătiți optim, Nistor nu prinde loc de titular”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:34

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al FCSB-ului, a vorbit în exclusivitate la GSP LIVE, despre derby-ul cu Dinamo, scor 1-1, dar și despre posibilitatea ca Dan Nistor (31 de ani) să ajungă în curtea roș-albaștrilor. 

„Echipa a început să joace, trebuie să admitem acest lucru. Sigur, prima repriză nu a fost una foarte bună, dar jocul dă speranțe, chiar dacă nu am reușit să câștigăm deși poate meritam. Jocul ne dă speranțe pentru play-off și că putem să ne batem la campionat. Mie îmi place întotdeauna ca echipa să aibă atitudine. Când ai atitudine vin și rezultatele, iar acest lucru s-a văzut în ultimele meciuri”, a spus Helmuth Duckadam, la GSP LIVE.  

„Lui Nistor i-ar fi greu la FCSB” 

Dan Nistor a impresionat în ultimele sale meciuri la Dinamo, dar Helmuth Duckadam este de părere că mijlocașul „câinilor” nu ar avea loc la FCSB.  

„Știu că a fost o ofertă pentru Nistor înainte de a veni la Dinamo. Dacă ar veni Nistor acum i-ar fi foarte greu. Avem jucători valoroși, dar care vin după accidentări, nu sunt în forma lor cea mai bună. Dacă jucătorii aceștia vor ajunge la o pregătire optimă, atunci ar fi foarte greu pentru Nistor să prindă un loc de titular”, a spus fostul mare portar. 

Nistor a fost declarat omul meciului FCSB - Dinamo, dar Duckadam consideră că acesta nu a fost peste Florinel Coman:

 „Cred că putem să îi punem pe ambii în poziția de cel mai bun jucător al meciului. Amândoi au făcut un meci foarte foarte bun”. 

Greu pentru România cu Norvegia 

Helmuth Duckadam a vorbit și despre „dubla” echipei naționale cu Insulele Feroe și Norvegia și a dat de înțeles că se teme de partida contra norvegienilor. 

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Eu sunt un tip mai pesimist. Mie mi-a plăcut jocul echipei Norvegiene, chiar dacă a pierdut puncte foarte multe pe final de partidă. O văd o echipă foarte puternică. Este una dintre cele mai bune echipe din ultimii zeci de ani. Sper să ne ridicăm la nivelul lor și să câștigăm, pentru că doar o victorie ne mai ține în lupta pentru calificare. Realist vorbind, cred că facem patru puncte. Sper”, a spus Helmuth Duckadam. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Poliția FCSB! Secretul principal: cum au reușit Bogdan Vintilă și Narcis Răducan să repare echipa în timp record

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  07 Octombrie 2019, 13:09

Mai linge blide la cioban,voi unde nu puteti ajunge ,vi se pare ca nu este bun.Nistor este bun pentru Dinamo si de aici se va retrage.Dar apropo,cum de s-a intamplat ca FCSB de 1300 ori mai valoroasa ca Dinamo in privinta lotului sa nu poata bate o asa echipa ca Dinamo.MAI GAGAUTA ,TOTUL NU TINE DE DE BANI ,CI DE VALOARE. DINAMO ARE JUCATORI TINERI SI VALOROSI ,NU MERCENARI CA AI VOSTRI.

dvd1
dvd1  •  07 Octombrie 2019, 13:08

cine mai e si Ducaham asta? Oare cine si de ce il baga in seama?

chris_bu67
chris_bu67  •  07 Octombrie 2019, 11:32

jucătorii voștri se pregătesc pentru cealaltă lume coane helmuth(stomac plin)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează