FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

REMEMBER Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 09:33 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:07

Mihai Răduț, fost mijlocaș la FCSB, ajuns acum în Voluntari, a fost invitat în urmă cu ceva timp la GSP LIVE și a povestit detalii inedite din cariera sa.

Mijlocaș acum la Voluntari, Mihai Răduț (31 de ani) a vorbit în urmă cu câțiva ani despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012) și a povestit că din cauza relației cu Gina Pistol nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră.

Mihai Răduț: „Victor Pițurcă m-a adus la Steaua, dar după aia a fost dificil”

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a început Mihai Răduț. 

+35 FOTO

Mihai Răduț: „Becali zicea: Ce caută aia?! Răduț să își dea barba jos!”

„Da (n.r întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui). Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument.... a

Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar afla ce se spunea. Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții... Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Gina Pistol și Mihai Răduț s-au despărțit în decembrie 2012, după 7 luni de relație.

O galerie foto spectaculoasă cu Gina Pistol

+35 FOTO

VIDEO. Răduț, interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: 

„Sezoanele alea m-au ținut pe loc”

- Consideri că au fost niște sezoane irosite cele de la Steaua?
- Da, exceptând sezonul în care am fost împrumutat la Pandurii, da, pot să spun că sezoanele alea m-au ținut pe loc. Ba chiar m-au ținut pe loc puțin mai mult. Și eram la o vârstă la care e indicat să joci meci de meci. Dacă mă ascultă vreun jucător acum, îi spun să-ți găsească o echipă, un mediu, unde să joace meci de meci între 19 și 25 de ani.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Hegemonia FCSB va începe, dar Gigi Becali mai are de așteptat » De unde vin veștile bune pentru roș-albaștri

Gigi Becali, încurajat să-l vândă pe Dennis Man: „E de vreo 10 milioane de euro!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
kyil
kyil  •  29 Decembrie 2021, 15:44

geaba dai vina pe djidji, ca tu ai fost vinovat. avea dreptate, erai mare zmeu si te credeai messi desi era si esti un neica nimeni. cica te-au tinut pe loc, pai daca ti se inmuiau genunchii in fiecare seara.... radut e din categoria nascuti sperante, esuati din cauza "divelor" de la teve . cruduta macar era ceva sau dragunsanca , ada nechita, dar gina pistol? hai pe bune? loredana groza nu era disponibila?

snooker
snooker  •  29 Decembrie 2021, 14:30

O asemenea individa, pistol, nici nu merita sa-i fie scris numele in vreun ziar, fie el si de cancan ca gsp!

mefi
mefi  •  29 Decembrie 2021, 14:16
Postat de Dinu Gabriel pe 11 August 2020, 17:18

Nu știu ce cuvinte să folosesc pentru am-i exprima indignarea . Chiar nu mai aveți inspirație, nu mai aveți subiecte despre care să scrieți în ziarul dvs.? Aveți niște poziții de necrofag de fapte de viață trecute..Vă place să scociorâți în viața oamenilor, în trecutul lor, să intrați încălțați și chiar cu noroi pe bocanci în sufletele lor, dând senzație de fapte recente, și murdăriți actuala viață a acestora...Ce mă interesează pe mine ce declară un fost fotbalist uitat de lume, în dorința de reintra în actualitate , cu fapte trecute. Mai ales să vorbiți despre aventurile lor cu diferite domnișoare...Ce fel de bărbați credeți că sunteți, mânjind viața unor fete? Niciun bărbat educat, cu obraz, cu bun simț, cu cei 7 ani de acasă nu face așa ceva. Iar voi acești vânători de știri de cancan, de bârfă de șanț, de mahala , voi vă complăceți în această mizerie socială...Am mai zis, dar acum chiar ma-ți pierdut ca cititor și sper ca cei cu bun simț, să facă la fel. Nu meritați titlul de jurnaliști. Acum băgați mesajul meu la moderare și evident ”cenzura” să trăiască. Dar cel puțin v-am făcut pe voi să-l citiți...

Ma tu esti indragostit de ginuta *** de esti asa suparat pe un adevar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează