FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

GSP LIVE // VIDEO Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru l-ar fi amenințat cu moartea: „Mi-a transmis să-i dau 7 milioane pe CS U”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 16:46

Adrian Mititelu (51 de ani), patron FC U Craiova 1948 (Liga 3), a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre conflictul cu Mihai Rotaru, patronul echipei CS Universitatea Craiova (Liga 1). 

„Dădea de înțeles tot felul de nebunii. Le iau cu titlul de amenințări menite să mă sperie, cele cu viața. Eu nu cred că cineva a avut vreodată de gând să îmi curme viața. Erau amenințări de genul că mă lichidează sau să am grijă că o să intre o mașină în mine. A fost o teroare totală în anii ăștia”, a spus Adrian Mititelu la GSP LIVE.  

”Mihai Rotaru mi-a cerut 7 milioane de euro pentru echipa din Liga 1”

Mititelu a mai susținut în emisiunea moderată de Costin Ștucan că Mihai Rotaru ar fi vrut, indirect, să îi vândă lui echipa din Liga 1, solicitând în schimb suma de 7 milioane de euro.  

„El, personal, nu mi-a făcut mie ofertă, dar mi-au făcut alții și mie mi-a dat de gândit că de fapt de la el sunt venite ofertele. Acum un an și ceva voia să vândă echipa. Și acum câteva luni a venit cineva să îmi spună că Rotaru vrea 7 milioane pe echipă. I-am răspuns că nici dacă îmi dă el 7 milioane nu mă interesează! Le-am zis că nu mă interesează nicio combinație. El vrea să vândă o societate comercială înființată abuziv, care oricum va fi radiată la un moment dat, pentru că a intrat abuziv în fotbal, numai că va mai dura chestia asta. Urmează asaltul final și o să vedeți că o să câștig pe toate planurile”, a spus Adrian Mititelu. 

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO De unde provine bugetul echipei lui Adrian Mititelu: „Eu nu mai am niciun leu” + De ce Mihai Stoica nu e compatibil cu FC U Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  01 Noiembrie 2019, 15:59
Postat de Malus Dacus pe 10 Octombrie 2019, 18:45

...Doamne, prin ce-a trecut Ajîcă, băi fraților! Mulți nu ar fi rezistat, dar el rezistă ca un super erou în lupta cu oamenii răi. Bravo, Ajîcă!...

Haha

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  01 Noiembrie 2019, 15:56

Domni dela GSP altceva mai bun nu găsiți sa scrieti doar de Mititelu care a distrus fotbalul din Craiova .adevarata echipă a Craiovei este cea din liga 1.

147216516458030
Cristina Mirel Jurj  •  01 Noiembrie 2019, 15:54
Postat de pittt pe 11 Octombrie 2019, 11:58

Tocmai ca prin aparitia CSU, adica a adevaratei Universitatea Craiova, si trimiterea lui Mititelu acolo unde ii e locul, se face curatenie in fotbalul din Oltenia.

Serios

Vezi toate comentariile (19)
Comentează