FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIA HAGI

VIDEO EXCLUSIV Două povești inedite de la Academia Hagi: cum au strecurat jucătorii mâncare de la McDonald's în cameră + Sumă uriașă câștigată de un bodyguard la pariuri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2022 13:50 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 08:33

Mihai Șandru (25 de ani), fotbalist la Progresul Spartac, a fost invitat azi la GSP LIVE, unde a vorbit despre perioada petrecută la Academia Hagi.

Crescut la clubul lui Gică Hagi, Șandru a povestit două episoade incredibile petrecute la formația din Ovidiu.

VIDEO Cum fentau jucătorii Viitorului Constanța regulile stricte impuse de Gică Hagi: „Așa reușeam să mâncăm fast-food”

Șandru și-a amintit cu el și colegii săi fentau regulile stricte impuse de „Rege” în privința alimentației.

„Pe la vreo 17 ani și jumătate nu ne plăcea mâncarea de acolo. Ne era foame și împreună cu colegii am zis să luam ceva de la McDonald's.

Ne gândeam cum să ieșim. Erau bodyguarzi la intrare, care închideau ușa. Ne-am adunați toți într-o cameră. Am fost la pedagog și am cerut telefonul, am zis că vrem să telefonăm acasă. 

Am sunat un coleg care stătea în Constanța. Noi stăteam la etajul 4. Am făcut cu șireturile un șnur lung, până jos. Așa am tras comanda până sus. Am făcut doar atunci. Hagi era foarte strict”, a spus Mihai Șandru la GSP LIVE.

VIDEO Biletele la pariuri care i-au schimbat viața unui bodyguard de la Academia lui Gică Hagi: „Toată echipa s-a uitat la ultimul meci”

Șandru și-a amintit și de un moment amuzant, cu un bodyguard de la Academie, care a obținut un câștig impresionat la pariuri.

„Când eram la Viitorul aveam bodyguarzi la hotel. Era un bodyguard care mereu juca la pariuri, câte 2 lei, 1 leu. Punea pe toate meciurile, nu conta sportul.

Când am văzut că încep să-i iasă meciurile pe un bilet, ne-am adunat cu toții unde ne strângeam să jucăm FIFA. Am renunțat la joc ca să-l susținem. Cu 2 lei lua 500 de milioane (n.r. - 50.000 de RON). Avea două bilete.

Stăteam la sufletul cu gură pentru el, nu mai știu ce meci era. A câștigat un miliard (n.r.- 100.000 de RON). Ne-a dat câte 50 de lei ca să ne luăm pizza și a zis că-și dă demisia. L-a sunat pe managerul hotelului și a plecat acasă”, a adăugat Șandru.

Pe lângă Șandru, printre jucătorii pe care norocosul i-a cinstit cu câte o pizza în acea zi s-au numărat Florinel Coman, Tudor Băluță și Alex Cicâldău. 

Citește și: 

Statul vrea banii pariorilor: Guvernul plănuiește să impoziteze cu 40% câștigurile! Ce spun un specialist din industria pariurilor, un psiholog și un economist

Avertisment pentru Guvernul României, care vrea impozitarea cu 40% a pariurilor: „S-ar putea pierde 45.000 de locuri de muncă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andrey.fcd
andrey.fcd  •  29 Iunie 2022, 15:37

Uite cum se dau fraer11 de gol. Cum a castigat ma al nai33bii 1 miliard cu 4 lei? Ce cote a prins de a avut atata sansa? Poate a pus cumva meciul fcsb viitorul 2-5 , ca stia de la voi jucatorii, cat se va termina:)). Uite cum i a scapat porumbelul saracului Mihai. Cine crede ca nu se mai fac d astea in liga 1, viseaza frumos. Stiu personal cazuri de jucatori liga 2 ce jucau la pariuri de pe conturile prietenelor lor:)) se joaca la greu si se fac manevre la greu. Nu va ganditi ca era nenea bodyguardul ala vreun guru al pariurilor, nici pe departe. De ce credeti ca i a cinstit dupa cu o pizza? Avea o datorie morala sau cum ar zice fariseul gheorghe becali ,, a fost omenie”.

doctorsean
doctorsean  •  29 Iunie 2022, 15:21
Postat de brentford pe 29 Iunie 2022, 14:39

Asta e mentalitatea "bodyguardului": castigi vreo 25k euro,iti dai demisia,pleci in vacanta,bagi mai multi bani in pariuri si peste 6 luni te intorci cu coada intre picioare sa iti dea jobul inapoi. De parca a castigat juma de milion de euro sa isi ia apartament si sa aiba bani de trai pe 20 de ani.

omul probabil avea 2 mii de lei salariu. timp de 4 ani nu mai avea probleme teoretic. poate i-a investiti cu cap si a facut mai mult,nu ai de unde sa stii:)))

brentford
brentford  •  29 Iunie 2022, 14:39

Asta e mentalitatea "bodyguardului": castigi vreo 25k euro,iti dai demisia,pleci in vacanta,bagi mai multi bani in pariuri si peste 6 luni te intorci cu coada intre picioare sa iti dea jobul inapoi. De parca a castigat juma de milion de euro sa isi ia apartament si sa aiba bani de trai pe 20 de ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close