FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // Q&A cu Daniel Oprița: cum a aflat Pițurcă de faptul că el și Tudor au petrecut în club + cum a fost Becali sigur de calificarea cu Rapid: "A visat un miel"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 16:37

Invitat la GSP LIVE, Daniel Oprița a răspuns la mai multe întrebări la rubrica Q&A și a povestit o întâmplare cu Victor Pițurcă

Vezi în VIDEO răspunsurile lui Oprița și cum a aflat Pițurcă de faptul că jucătorii au mers în club și cum s-a comportat cu el și Martin Tudor

 

"Am venit după meciul cu Southampton, 1-1, iar nea Piți ne ținea mult în cantonament. Ne-a dat liber o seară, iar a doua zi urma să intrăm în cantonament. Eu și Martin Tudor au fost în club, la Pitești. Nea Piți a aflat, i-a zis un jucător de la Pitești. La antrenament m-a luat separat și m-a întrebat unde am fost și i-a zis că nu am fost nicăieri. S-a dus la Tudor și el i-a zis că am fost la Pitești, două ore.

Și după aceea mi-a zis Tudor în vestiar «Vezi că i-am spus că am fost la Pitești vreo două ore». Am bătut pe Southampon, ne-am calificat și ne-a zis Pițurcă «Hai că a iești bine, vă mai duceți o dată»", a spus Daniel Oprița la GSP LIVE.

Oprița a explicat și de unde îi vine porecla "Bobină", cel mai greu adversar din carieră, cel mai frumos meci și a povestit că Becali a visat un miel înainte de dubla Steaua - Rapid din Cupa UEFA și așa a fost sigur de calificare. 

Vezi și: VIDEO Poveste din Derby: cum s-a distrat Oprița cu apărarea lui Dinamo și faultul lui Gică Popescu » Ce i-a zis Olăroiu după meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maradona5
maradona5  •  08 Noiembrie 2018, 17:13

Randoom viseaza magari de cand era copil

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Noiembrie 2018, 17:09

doar trei articole cu ce a spus oprita la gsp live ?:)

gannicus2014
gannicus2014  •  08 Noiembrie 2018, 17:09

daca ar fi visat Copos o privighetoare, se califica rapid

Vezi toate comentariile (4)
Comentează