FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO 3 anecdote incredibile din războiul Adrian Ambrosie - Horia Sabo: „Falsifica semnături și ștampile” + Împrumutul uriaș de la un taximetrist

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 10:37

Adrian Ambrosie, președintele lui Poli Iași, a fost azi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

Cearta dintre membrii vechii conduceri de la Poli Iaşi, în frunte cu preşedintele Adrian Ambrosie şi Horia Sabo, este la fel de aprinsă ca la finalul primei părţi a campionatului.

Ambrosie și Sabo sunt într-un conflict deschis de câteva luni. Sabo îl acuză pe Ambrosie că vrea să distrugă echipa, în timp ce Ambrosie i-a făcut lui Sabo o plângere penală la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)!

Președintele a disecat, la GSP Live, războiul rece pe care l-a dus cu Horia Sabo. 

3 anecdote incredibile din războiul cu Horia Sabo

 

1. SABO FALSIFICA SEMNĂTURI ȘI ȘTAMPILE

„Am auzit că Sabo avea un program prin care falsifica semnături și ștampile. Eu acum nu știu dacă este adevărat, dar mi-a spus juristul care a lucrat cu el. Mi-a explicat, pe larg, cum falimenta firmele”
Adrian Ambrosie

2. PRESUPUS ÎMPRUMUT DE LA UN TAXIMETRIST

 „Am avut bani împrumutați de la un domn pe nume Neagu Vasile, despre care ulterior am aflat că este taximetrist. Ne-a dat 170-180 de mii de euro. Noi ne-am tot întrebat de unde sunt banii, având în vedere că domnul respectiv nu avea nici un profit, el nu avea de unde să aibă banii. De asta am făcut o sesizare la DIICOT, să se afle de unde vine suma aia dubioasă. Noi nici acum nu avem un contract cu domnul Neagu pentru banii împrumutați. Sabo nu a vrut să avem”
Adrian Ambrosie

Sursele Gazetei susțin că banii primiți de la Neagu au venit din buzunarului lui Sabo.

3. CONTRACT ORANGE

Ambrosie a explicat că mai avea nevoie de o anumită sumă pentru a bilanța bugetul lui Poli Iași și pentru a fi, per total, pe zero. Chiar în momentul respectiv, Sabo a apărut cu oferta și de acolo a început colaborarea dintre cei doi.

„Sabo a venit cu contractul de la Orange, în jur de 800 de mii de euro, semnat în avans, ștampilat de către cei de acolo. Când vezi un contract care poate să intre în vigoare, nu te mai gândești dacă este de bună credință sau nu, mai ales când ai nevoie. Acest contract a dispărut din club, nu l-am mai văzut niciodată și nici la această oră nu se găsește. De asta ne-am dus la DIICOT”
Adrian Ambrosie

Citește și:

EXCLUSIV Un președintele din Liga 1 admite: „Da, am jucat în meciuri aranjate”. Povestea unui blat care a salvat un club de bază al Cooperativei de la retrogradare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează