FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

GSP LIVE // VIDEO Adrian Mititelu recunoaște că s-a băgat peste antrenori: „Nimeni nu m-a refuzat, în afară de Pițurcă. Și Reghecampf m-a ascultat” + Cum s-a rupt relația cu Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 12:11

Adrian Mititelu (51 de ani), patron FC U Craiova 1948 (Liga 3), a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a recunoscut că s-a implicat la echipă, dar nu a intervenit și peste deciziile lui Victor Pițurcă (63 de ani). 

„Nu am făcut schimbările, dar am impus jucători la echipă. Nimeni nu m-a refuzat, mai puțin Pițurcă. Nici nu am îndrăznit eu să îi spun, pentru că de la început am avut discuția asta. Reghecampf m-a ascultat, dar să nu o luați ca pe o chestie «bagă-l pe ăla». Le spuneam care e părerea mea”, a spus Adrian Mititelu. 

Cum l-a surprins tactic Mititelu pe Dan Petrescu 

Pentru că s-a implicat la echipă, Craiova lui Adrian Mititelu a reușit să învingă Urziceniul lui Dan Petrescu, cu o tactică impusă de către oltean în echipa antrenată pe atunci de către italianul Nicolo Napoli (57 de ani). 

„Am jucat odată cu Urziceni, antrenor era Nicolo Napoli. Eu eram mai insistent, dar nu îi ziceam «fă așa». Dacă nu făcea din sugestie, nu mai insistam. Mi-era și mie teamă să îmi asum. Dacă venea cu un argument clar tăceam din gură. Dădea vina pe mine după aia. Odată, Napoli a avut două rezultate mai slabe și i-am zis «La meciul următor, te rog să faci ca mine că vreau să îl surprindem pe Dan Petrescu» și am jucat un meci la Urziceni pe care l-am câștigat cu 2-1. L-am rugat să îl tragă pe Baird, în spatele lui Stoianof. A fost o surpriză plăcută pentru noi și una nasoală pentru Dan Petrescu, după ce ne-a condus cu 1-0. După meci a spus Dan Petrescu că a fost surprins cu așezarea care a fost ideea mea”, a povestit Adrian Mititelu.  

Cum s-a rupt relația cu Victor Pițurcă  

Adrian Mititelu spune că nu s-a băgat peste Victor Pițurcă, dar a dat de înțeles că antrenorul se implica mai mult decât trebuia în cadrul clubului său.  

„M-a chemat în cantonament să îmi spună să vindem cinci jucători la CFR Cluj și a căzut cerul pe mine. Eu voiam să merg pe olteni, pe generație tânără. Erau titulari la naționala de tineret. Acum toți se vaită că trebuie să bage doi jucători U21 pe teren și eu jucam cu trei jucători de 19 ani titulari și mă băteam cu Vaslui, cu Urziceni, cu CFR, cu echipe puternice. Bine, el justifica prin faptul că erau datorii și trebuie să le plătim, dar atunci s-a rupt totul, pentru că eu l-am adus pe Pițurcă să mi-i șlefuiască pe ăștia și el de fapt se ocupa de chestiuni care nu aveau treabă cu antrenoratul. El voia să aducem jucători de afară, să facem, să dregem și de atunci s-a rupt totul”, a mărturisit Adrian Mititelu.  

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO Adrian Mititelu și-a prins un jucător la pariuri: „Vă dați seama ce sistem de detectivi avem” + Ce i-a spus jucătorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
vishnu
vishnu  •  11 Octombrie 2019, 03:04

Ne spune ca a nimerit-o o data sa-l bata pe Dan Petrescu. Dar de cate ori o fi stricat echipa de a pierdut nu ne spune :)

mihai_luchian
mihai_luchian  •  10 Octombrie 2019, 15:52

Și unde sunt jucătorii ăia tineri și valoroși? Dispăruți! Păi de ce crezi că voia să-i vinzi? Ca să iei un ban ca lumea pe antitalente și să salvezi clubul. Nu știi că nu erau în stare să joace nimic, bătaie după bătaie cu 25000 de oameni în tribună? Vindeai la CFR, luai ceva mai bun și mult mai ieftin din afară, salvai și clubul și nici nu retrograda echipa. Zi-mi unul care a facut ceva dintre toate "starurile" alea. Și să nu spui Găman că mă apucă plânsul. Tu și cu oltenii tăi...

mobutu
mobutu  •  10 Octombrie 2019, 13:34

plus antrenamente pe "Betonul" in Craiovita....voi va dati seama? Sa duci cel mai de seama brand al unei intregi regiuni de tara pe "Betonul" in Craiovita??? Sa mai aduc in discutie faptul ca unul din sustinatorii familiei mi-a raspuns la un comentariu aici numindu-i pe componentii Craiovei Maxima: "Bufoni"?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează