FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Anamaria Prodan, la GSP Live: „90% dintre bărbații din fotbal încearcă asta cu mine. Dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”

Anamaria Prodan // FOTO: GSP
Anamaria Prodan // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 13:27

Azi, la emisiunea GSP Live, Anamaria Prodan, 46 de ani, a vorbit pe larg despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați. 

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași.  Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1  dacă făceam așa ceva.

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan: „Stanciu ar fi trebuit să ajungă la Real Madrid, dar dorința e a oamenilor slabi” + O ironizează pe Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
bazinga
bazinga  •  13 Februarie 2019, 15:33

Da,e clar....e"" ingrozitoare""!Doar papagalul ala de Reghe o mai suporta.....asa,pe calea undelor!Un adevarat ""model de viata""!

cobra_z
cobra_z  •  13 Februarie 2019, 08:48

daca ai folosit expresia "ingrozitor de desteapta" inseamna ca esti " extraordinar de proasta"

ray51
ray51  •  13 Februarie 2019, 08:01

"În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata..." - zice AMP. Asadar 'cu anumiti' oameni, nu! In rest, cu abilitate, cu sarm ...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează