FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan, despre contul de pariuri al lui Laurențiu Reghecampf: „Mânca în restaurantul celor care trucau meciuri”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 17:14

Anamaria Prodan a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre contul la pariuri pe care-l avea soțul ei Laurențiu Reghecampf în perioada în care juca în Germania.


„Eu nu știu de contul de pariuri al lui Laur, nu ne cunoșteam în 2005. Știu doar că Reghecampf în Germania e foarte respectat. Au numit o stradă Reghecampf în momentul în care au promovat în Bundesliga prin golurile lui. Avocatul lui mi-a spus că nu există această poveste.

Au fost 3000 de nume vehiculate, Reghecampf suna nemțește, dar n-avea cum să joace la Liga a 3-a din Germania.

Laurențiu a fost atunci stranierul anului la echipă. Într-un oraș mic precum Cottbus, era zeu! Tomislav Piplica era colegul de cameră al lui Laur, iar singurul restaurant unde mâncau jucătorii era cel al croaților care trucau meciuri”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

GSP.ro a scris în 2017 despre acest caz și despre legătura cu mafia pariurilor a lui Reghecampf. Citește întreaga investigație AICI!

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Anamaria Prodan, conflict cu un titular al „naționalei”: „Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  13 Februarie 2019, 08:37

Va dati seama ca Reghecampf vorbea in restaurantul croatilor despre muzica lui Wagner, sau lucrarile lui Kant !! Asta chiar ne crede *** ?? Hai sa fim seriosi !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin_calance
florin_calance  •  12 Februarie 2019, 21:34

Oraș mic, 100.00 de oameni, un restaurant... mese puține...

zagna
zagna  •  12 Februarie 2019, 20:37

...intamplator !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează