FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GSP LIVE / VIDEO Atac la Hagi! „Regele” desființat pentru că și-a asumat descoperirea unui tânăr: „Tot Bucureștiul îl știe, de ce face asta?!”

Ianis Malama cu numărul 10
Ianis Malama cu numărul 10

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 11:00

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, l-a criticat pe Gică Hagi în emisiunea GSP LIVE pentru că și-a asumat descoperirea fotbalistului Ianis Malama, născut în 2004.

„Am citit cu întristare o declarație a lui Gheorghe Hagi. Declarația sună ceva de genul: «Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extraordinar. Cred mult în el. E stângaci, o s-o aibă adversarii grea cu el». Copilul are 14 ani. A fost crescut în curtea lui Juventus București (n.r. actuala Daco-Getica). Copilul e de la 7 ani la Juventus București.

Hagi nu poate spune că l-a descoperit el. Toți din București îl știu pe Ianis Malama. Nu poți să spui că tu l-ai descoperit. Cum îmi mai motivez eu antrenorul acum?

Mă refer la antrenorul care l-a descoperit pe Ianis Malama. Chiar dacă aș fi unul ca Ilie Balaci, nu am voie să-l ignor pe ăla care e 7 trepte sub mine, pentru că de la el îmi vine marfa. Eu trebuie să-l încurajez pe ăla și să spun mulțumesc Cristian Cîmpean că l-ai descoperit pe acest copil”, a spus Lorena Balaci la GSP LIVE.

Cristian Cîmpean, antrenorul la care face referire Lorena, a postat în urmă cu 4 zile o poză pe contul său de Facebook ca dovadă faptului că el l-a descoperit pe tânărul jucător.

„Incredibil, dar adevărat! Afirmațiile Regelui Hagi care te fac să te lași de antrenorat! Dovada vie că Ianis Malama este descoperit de domnul Gheorghe Hagi la 15 Ani. Până acum a fost invizibil. E păcat că noi chiar dacă suntem club mic nu ne vede nimeni meritele”, a scris Cristian Cîmpean pe contul de socializare.

malama
Cristian Cîmpean și Ianis Malama

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Șpagă la FRF?! „Se dau 4000 de euro! Se întâmplă o mizerie cu sume importante”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
2460756237333116
Constantin Drezaliu  •  22 Ianuarie 2019, 17:37

Hagi..............?pacat ca,a cazzut in asa hal,moral vorbind.........nu face altceva decat,sa-l ridice in slavi pe fisu-fie vb intre noi ,fisu e 0,pe langa alte talente din tara,si sa critice arbitrajul.Pe langa Balaci a fost mic copil,cred ca,Balaci nu-i dadea nici ghetele sa i le curete.Ar face bine sa lase tonul jos si sa fie modest si realist.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  22 Ianuarie 2019, 12:47
Postat de Adrian Dorin pe 19 Ianuarie 2019, 20:01

In Romania " decat " romii au rege...." generatia de aur " a fost " decat " echipa de locul 4.....cum " regina " a fost data afara de la " circ du soleil " dupa o luna..... cumnatul condamnat penal ..in mijlocul federatiei romane......multi pupacioshi de boashte..pentru " sa fi-e bine..sa nu fi-e rau "...iar praslea ..o sa vede-m cat de voinic....o sa fi-e cand nu toti arbitrii o sa-l protejeze si nu toti colegii o sa-i centreze......

De fapt, generatia de aur a fost pe locul 5 in 94, nu pe 4. Pe 4 au fost bugarii, care au pierdut finala mica in fata Suediei (locul 3). Cert e ca numai lingaii nostri de jurnalisti puteau sa boteze generatia de aur o generatie care a ajuns cel mult pe locul 5. Asta nu inseamna ca nu merita tot respectul pentru ceea ce au facut cei din generatia de aur

1887248954618984
Kocsis Tibor  •  22 Ianuarie 2019, 11:21

Eventual regele machedonilor ca regele fotbalului cred ca era Dobrin doar ca el nu a avut norocul sa joace afara.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează