FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE VIDEO Banii nu sunt totul! Dănciulescu face paralela cu Nistor și spune cum i-ar răspunde lui Becali dacă l-ar oferta: "Vă spun ce aș fi făcut eu"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 13:18

Ionel Dănciulescu, fostul director general de la Dinamo, a vorbit despre perioada în care Gigi Becali îl dorea pe Dan Nistor la FCSB. Danciu spune că n-ar accepta niciodată să ocupe o funcție la formația roș-albastră.

"Nu era un moment plăcut să tot văd ofertele de la FCSB pentru Nistor. Gigi Becali e singurul care poate cumpăra tot ce-și dorește în România. Sper ca acest lucru să nu se mai întâmplă. Nistor n-a plecat acolo pentru că jucătorul a fost mulțumit cu salariul.

E destul de greu ca un jucător sub contract cu Dinamo să mai ajungă la FCSB. Din ce știu eu, Nistor nu cred că și-a dorit să plece la FCSB. Nu mă pot pune în pielea jucătorilor. Eu vă spun ce aș fi făcut eu", a declarat Danciu la GSP LIVE.

Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la Gigi Becali de 5000 de euro lunar pentru a ocupa funcția de manager sportiv, Danciu a răspuns clar: "Nu! Niciodată".

Dănciulescu a jucat la Steaua între 1998 și 2001, iar pentru Dinamo în perioadele 1995-1997, 2002-2009 și 2010-2013.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează