FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE VIDEO Ca pe vremea Securității! Dezvăluiri șocante de la Dinamo: "S-au controlat telefoanele și s-a depistat cine dădea informații presei"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 10:23

Ionel Dănciulescu a povestit la emisiunea GSP LIVE un episod halucinant din perioada în care era director general la Dinamo și șefii clubului au verificat telefoanele angajaților pentru a vedea cine oferă informații presei.

"M-a durut foarte tare că în multe momente mă duceam la emisiuni și nu știam anumite lucruri, nu știam ce să spun. Poate David se va supăra pe mine, dar trebuie să spun lucrul acesta. Poate că cei de la Dinamo credeau că dacă lucrez la Digi dau informații acolo. Eu aveam de multe ori discuții cu cei de la Digi care-mi spuneau că apar știri doar în Gazetă și la ei nu apar. Dar după ce s-au controlat telefoanele s-a depistat că altcineva dădea informații presei.

Nu mi-au controlat doar mie telefonul. Eu când am avut oferta de la Digi primul lucru l-am sunat pe domnul Negoiță. În anumite situații câștigam mai mult din televiziune decât la Dinamo", a declarat Dănciulescu la GSP LIVE.

Contactată de GSP, conducerea clubului Dinamo n-a vrut să comenteze subiectul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zizu
zizu  •  15 Octombrie 2018, 14:56
Postat de florar pe 15 Octombrie 2018, 14:39

Asa e... Cand Nedelcearu , Hanca si cine a mai fost... au baut in hotel Becali a anuntat presa...

E destul că a aflat de tănase și benzar că fumau la terasă.....! Pe adversari oricum îi fila!

florar
florar  •  15 Octombrie 2018, 14:39
Postat de zizu pe 15 Octombrie 2018, 14:36

nu cred ca intelegi termenul! mai securisti ca la steaua nu au fost nicaieri! iar de curand,securismul de la fcsb e ca la nici o alta echipa! becali controleaza tot: prietenele jucatorilor,unde merg acestia si cu cine,daca fumeaza,daca beau,obligatoriu se merge la referendum....asta e securism!

Asa e... Cand Nedelcearu , Hanca si cine a mai fost... au baut in hotel Becali a anuntat presa...

florar
florar  •  15 Octombrie 2018, 14:37
Postat de zizu pe 15 Octombrie 2018, 13:57

Asta probabil fiindcă se știe de clauza de la fcsb!

Pai securistii stiu tot...!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează