FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Momentul care i-a schimbat radical viața lui Alexandru Tudor: „Secretarul mi-a spus «Vor să te dea afară din arbitraj cu meciul ăsta»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 11:50

Invitat în platoul GSP Live, Alexandru Tudor (47 de ani) a rememorat un moment definitoriu pentru cariera lui, trăit în 2001.

 

 

„Am fost delegat la Foresta - Baia Mare, barajul pentru promovare. Am avut multă presiune.

În tur fusese scandal mare, câștigase Baia Mare, 1-0. La retur, la Suceava, am fost eu delegat. Secretarul de atunci al Comisiei Centrale mi-a spus «Vor să te dea afară din arbitraj cu meciul ăsta. Du-te și spune că ești indisponibil».

Eu am plecat cu capul înainte, ca de obicei. Sandu Deaconu, rezerva mea, mi-a spus că nu am scos un cuvânt tot drumul până acolo. Nu puteam sta în cameră. Am ieșit pe stradă să mă plimb. Pe stradă, a trecut un camion vechi, dintr-ăla antic. În el erau niște călugări care aruncau cu agheasmă. Mi-au dat pe față. Nu știam care e treaba cu ei în acel moment.

Când am ajuns la meci, eram sub o presiune atât de mare, încât reacțiile mele erau foarte nenaturale. Observatorul care venise la meci, îmi dăduse nota 4 sau 5 la ultimul meci.

Am arbitrat meciul, am avut o fază la limită, la 16 metri. Era o cameră la mijlocul terenului, nu se vedea nimic, și te puteau face pulbere. Apoi Pașcovici, de la Baia Mare, a scos o lovitură liberă de la 20 de metri, a înscris și a făcut 2-1. A promovat Baia Mare.

Mă așteptam să fiu făcut praf și pulbere. Liniște completă după meci. Stătea patronul echipei gazdă la o masă lângă mine, niciun cuvânt de reproș. Observatorul la fel. Totul era perfect. Am ajuns acasă. Mă uit pe calendar și aflu că era Aducerea Moaștelor Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. Era în acel camion atunci, când m-au stropit”, a povestit Tudor la GSP Live.

Vezi și: 

VIDEO Alexandru Tudor, pus în fața penalty-ului din Urziceni - FCSB, 1-2 în 2007: „Cum să vezi așa ceva? Crezi că sunt cameră de televiziune?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2019, 17:10
Postat de danciuad pe 30 Ianuarie 2019, 17:04

Domnul e servit: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-video-alexandru-tudor-pus-in-fata-penalty-ului-controversat-din-urziceni-fcsb-1-2-in-2007-cum-sa-vezi-asa-ceva-crezi-ca-sunt-camera-de-televiziune-558723.html

Porumoboiu ,Becali,Paunecsu ,etc ,astia sut cei de Ce trageau sforile .Cel putin in acea perioada..

danciuad
danciuad  •  30 Ianuarie 2019, 17:04
Postat de haideusicfr pe 30 Ianuarie 2019, 17:01

***

Domnul e servit: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-live-video-alexandru-tudor-pus-in-fata-penalty-ului-controversat-din-urziceni-fcsb-1-2-in-2007-cum-sa-vezi-asa-ceva-crezi-ca-sunt-camera-de-televiziune-558723.html

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2019, 17:01
Postat de haideusicfr pe 30 Ianuarie 2019, 16:57

Dar mecuil de pomina intrerupt la 1-0 pentru CFR?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close