FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE / VIDEO Caracterizarea lui Răzvan Oaidă făcută de patronul său: „Scenariul negativ în care Gigi Becali nu-l mai ia”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 12:58

FCSB a obținut semnătura lui Răzvan Oaidă de la FC Botoșani chiar în ultima zi de transferuri. Valeriu Iftime a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre ce trebuie să facă mijlocașul central de 20 de ani pentru a nu o lua pe urmele lui Cătălin Golofca, cel care s-a întors în Moldova după câteva meciuri slabe la FCSB.

Reacția lui Iftime de la minutul 8:20

”Oaidă a semnat, rămâne jucătorul nostru până în vară sau poate până în iarnă. Am vorbit cu Becali să nu mai dăm un jucător decât atunci când e pregătit să joace într-o echipă ca FCSB. Vreau să îl țin pe Oaidă să joace fotbal, dacă nu joacă și intră într-o zonă de confort, se trezește cu mulți bani, atunci mai pierdem un jucător. Așa s-a întâmplat și cu Moruțan. Acum încerc să tratez în alt mod subiectul.

Domnul Becali nu-l mai ia de la Botoșani, dacă e rezervă aici. Am purtat mai multe discuții cu el despre toate scenariile negative care i se pot întâmpla odată cu plecarea la o echipă ca FCSB. E un băiat puternic fizic, e un băiat serios, e mai matur la vârsta lui decât alți fotbaliști. E mai solid decât Olimpiu Moruțan. Nu e cu cluburile, e cuminte din ce știu eu. Și-a luat și Bacalaureatul”, a declarat Valeriu Iftime la GSP LIVE.

450.000 €e cota de piață a lui Oaidă, conform transfermarkt.de

 Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Propunere ilegală de la deținătorul de drepturi TV pentru cluburile din Liga 1? Președintele echipei: „Mă faceți să dau din casă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gerularupeimana
gerularupeimana  •  28 Februarie 2019, 01:52

Oaida ajunge mare, pai sa trecerea examenul de bacalaureat din prima, ca fotbalist, e similara cel putin cu obtinerea masteratului de catre un om normal.

172152169919161
Dan Ionescu  •  27 Februarie 2019, 15:24

Doar voi mai credeti in asta.Suporterii botosaneni deja s-au lamurit cu el.Nu stiu, dar prin tribune se vorbeste c-ar suferi de Alz.....cica o boala a batranetii nici nu stiu cum se scrie.Cert e ca suporterii nu-l agreaza deloc spre deosebire de Sfaiter un iubitor cu adevarat al fotbalului care din pacate pentru noi suporterii nu mai este in club.

popica.folcloristul
popica.folcloristul  •  27 Februarie 2019, 15:00
Postat de spanciockfcsb2018 pe 27 Februarie 2019, 14:37

eu asa joc la toate meciurile Stelei, practic imi iau al doilea salariu de la pariuri. FORZA STEAUA±!

asa e prostanacule,doar daca joci la pariuri pe steaua(adevarata steaua) din liga 4 ,daca joci pe fece patrulitere iei la salarii grupa mare din pomul de iarna,vezi rezultatele de la calarasi ,chiajna,sf.gheorghe,unde numai victorii ati avut.vai de pariurile tale :))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează