FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

GSP LIVE // VIDEO Cine sunt cei doi oameni care au contribuit la înlocuirea lui Dragomir de la LPF: „Merită felicitați”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 15:36

Constantin Iacov, fostul finanțator de la FC Național, povestește cum a fost schimbat în 2013 Dumitru Dragomir din funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal cu Gino Iorgulescu.

„Îmi aduc aminte că în 2013, când a candidat Gino la Ligă, contra lui Dumitru Dragomir. Gino nu ieșea, mai ales că a făcut o greșeală când i-a invitat pe Ponta și Dragnea la un restaurant. La întâlnirea respectivă a lipsit un om pe care eu l-am rugat să nu meargă acolo. Acel om a mai convins pe cineva să voteze cu Gino.

Porumboiu și Nicolae de la Brașov merită felicitați pentru înlocuirea lui Dragomir. Cei doi i-au dat siguranța lui Dragomir că va avea voturile lor, dar s-au schimbat. N-a fost niciun plan. Gino m-a întrebat dacă pot vorbi cu anumiți oameni pe care-i cunosc”, a declarat Constantin Iacov la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Cum a pierdut FC Național două trofee din cauza blaturilor: „Un jucător s-a plâns că era mingea udă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ge3orge3
ge3orge3  •  10 Februarie 2019, 09:53

Avem si mari rezultate cu astia la conducere.. S a ales praful si de Liga 1 si de echipa nationala.

zarqa
zarqa  •  09 Februarie 2019, 18:58

Cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla în fotbalul românesc, în ultimii zece ani, a fost îndepărtarea lui ”Corleone” de la LPF și a lui Nașu Sandu de la FRF. Nu mai contează cu cine. Cei doi deveniseră cancerul fotbalului de performanță. Mi-am dorit foarte tare ca Ionuț Lupescu să ajungă în vârful FRF. Nu a ajuns ca a fost învățat total greșit. A pus în staff-ul său de campanie, inclusiv la ședința de lansare, pe Mitică, pe Nașu Sandu și pe Fl.Prunea. Adică oamenii arhicunoscuți ca făcând parte din grupul mafiei din fotbalul mioritic.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  09 Februarie 2019, 04:29

Creadeam ca mai rau decat cu Sandu si Dragomir nu se poate, dar m-am inselat. Burleanu si Iorgulescu sunt si mai rai si mult mai prosti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează