FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO Cele două motive pentru care Edi Iordănescu a refuzat-o pe Dinamo: "E adevărat"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 11:29

Edward Iordănescu (40 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE și a dezvăluit motivele pentru care n-a acceptat oferta de la Dinamo după plecarea lui Florin Bratu în septembrie anul acesta.


"Discuțiile cu Dinamo au fost foarte scurte. S-a întâmplat după plecarea lui Bratu. E adevărat, a existat o ofertă.

Cred că e singurul club din România unde n-aș putea lucra pentru că aș fi perceput ca un antrenor crescut într-o curte rivală.

Al doilea motiv e că nu știu dacă m-aș putea adapta locului și probabil aș trăda partea stelistă. E o parte a inimii mele care întotdeauna va proteja trecutul meu.

E foarte greu pentru Dinamo să prindă play-off-ul. Jocul nu transmite acest lucru în acest moment. Echipa nu arată forța necesară să domine adversarul, să aibă un joc pozitiv", a declarat Edward Iordănescu la GSP LIVE.

Edward Iordănescu a început fotbalul la Steaua, unde a fost și secund în perioada 2011-2012. Apoi le-a mai antrenat pe FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra și CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2019, 10:37

N-au rost comentariile ostile. Eduard trebuie sa apuce un 2-3 ani la o echipa si dupa aceea putem lauda sau dimpotriva, calitatile sale de antrenor.

202766207293169
Florin Scolaru  •  04 Decembrie 2018, 19:42

dinamo bucuresti cand zici e o amintire eu sint oltean get pe get si tin cu dinamo de mic la meciul cu foresta aveam 30 de ani am facut preinfart mie frica sa ma mai uit cind joaca dinamo e o rusine,,,,, o mare rusine . Rednic antrenorule lasa ciocul mai moale ca esti bagat in balega intai joaca fotbal cu romani tineri ca ai adus numai japite de jucatori. TARE MIE FRICA CA DINAMO RETROGRADEAZA si ne uitam dupa rapid avem jucatori tineri romani cum ar fi si acest TIRCOVEANU ce bine juca la MEDIAS nimeni nu il baga in seama.. EU VA ZIC FERITIVA DE DINAMO.....

104459837173638
Dinu Stefan  •  04 Decembrie 2018, 14:45

da cine e edi asta ?! a antrenat rapidu-secund,a antrenat cfr(!),de ce sa refuze dimano ??? pai cand echipa ta se joaca de-a hotii si vardistii in liga a 4-a,cum sa-i tradezi ?! poate antrenand la rivalii fcsb ! nu stiu,zic si eu !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close