FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dan Alexa, despre jucătorul din propria echipă surprins într-o agenție de pariuri: „Exclud din lot pe oricine!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 18:16

Dan Alexa, 39 de ani, a explicat, la GSP Live, că e un contestatar desăvârșit al pariurilor din fotbal, vorbind despre zvonurile conform cărora un jucător de la Dunărea Călărași ar fi fost surprins într-o casă de pariuri.

VIDEO cu momentul în care Dan Alexa vorbește despre pariuri: 

 

„Au existat niște discuții că un jucător de la mine din echipă ar fi pariat. L-a văzut cineva într-o casă de pariuri înainte de un meci, dar l-am îndepărtat din lot exclusiv pe motive fotbalistice. Nu am nicio dovadă că a pariat.

Exclud direct din lot orice jucător despre care aud că pariază. Sunt bolnav pe așa ceva! Pariurile sunt un subiect închis 100%”, a spus Dan Alexa, la emisiunea GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE / VIDEO Alexa împotriva Football Manager 2019: cum se vede antrenorul și cum îl văd, de fapt, realizatorii jocului. Profil mai tare ca Guardiola!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Martie 2019, 22:07

Alexa, tu te vezi cum arati, omule ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează