FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Detalii incredibile despre transferul mileniului reușit de Becali: "Te distrug dacă nu semnezi cu Steaua!"

FOTO: GSP
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 11:02

Transferul lui Nicolae Stanciu de la FC Vaslui la FCSB din 2013 a fost rememorat de impresarul Florin Manea în această dimineață, la emisiunea GSP LIVE.

VIDEO cu dezvăluirile lui Florin Manea despre transferul lui Nicolae Stanciu la FCSB


Florin Manea o acuză, indirect, pe Anamaria Prodan că s-a folosit de intimidări pentru a-l face pe Nicușor Stanciu să ajungă în curtea echipei lui Becali. Pe vremea când s-a făcut mutarea, Manea îl reprezenta pe jucătorul aflat la FC Vaslui. 

"Porumboiu avea nevoie de bani, dar eu am vorbit și cu domnul Becali. Am primit oferta de la Steaua și am mers la Nicușor:

«Uite, avem ofertă de la Steaua și de la Spartak Moscova, dar trebuie să mai așteptăm. E decizia ta, nu te pot influența». Mi-a spus să mai așteptăm. Erau mai mulți bani pentru toată lumea dacă mergea în Rusia.

Într-o seară, eu am plecat în Uruguay pentru a rezolva o problemă, iar o mașină s-a dus la Vaslui pentru a-l semna neapărat pe Stanciu. A fost amenințat, înjurat. I s-a spus: «Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug!».

Impresara Anamaria Prodan a «consultat» transferul. Stanciu a pierdut 60.000 de euro în acel moment", a spus Florin Manea, la GSP LIVE. 

8.800.000 €a încasat FCSB din vânzarea lui Nicușor Stanciu la Anderlecht, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dică și MM au refuzat jucătorul cu CV impresionant, rival pentru Man și Tănase » Dezvăluiri de la negocieri + ce forță din Liga 1 a intrat pe fir

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2018, 09:52

M-am lamurit si cu tine, Florine. Fostului patron (arbitru de elita) de la Vaslui ii zici 'Porumboiu', iar actualului patron al FCSB-ului (oier de Pipera) ii zici 'domnul Becali'. Criterii cinstite de evaluare.

cracker
cracker  •  20 Noiembrie 2018, 23:54

poate ai pierdut tu 60 de mii ca stanciu a avut numai de castigat

100002473541087
Danut Ognean  •  20 Noiembrie 2018, 18:41

asta stie prodanca fcsb-ista si jiji becali

Vezi toate comentariile (23)
Comentează