FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dezvăluiri din scandalul CSU Craiova - FCU Craiova: "Mi-a zis: «Vrei să mă duc la pușcărie?»"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 14:50

Sorin Răducanu, 56 de ani, a vorbit despre disputa dintre CSU Craiova și FC U Craiova 1948 și și-a amintit un dialog cu Gheorghe Chivorchian, pe când acesta era secretar general la FRF. 

Vezi în video ce a declarat Sorin Răducanu despre discuția cu Gheorghe Chivorcian 

 

 

"Eram cu Chivorchian, în birou la el. I-am spus, printre altele, «Ce faceți cu ăștia de la CSU Craiova? Le dați voie să joace?». Mai era o lună și începea campionatul. «Băi, Gică, le dați voie să joace?». 

Și el se uită în stânga și în dreapta, deși eram doar noi doi în birou. Și zice «Bă, ce aia a mea? Vrei să mă duc la pușcărie la bătrânețe?». El a spus că nu i-ar lăsa. S-a uitat în stânga și-n dreapta în birou, deși eram doar noi doi. Chivorchian era secretar general la FRF pe vremea aceea și a recunoscut că sunt ilegali. Dar Burleanu face ce vrea", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Gheorghe Chivorchian a fost secretar general al FRF din 5 martie 2014, după o înțelegere cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și a fost în funcție până pe 20 iulie 2015, când Federația a decis încetarea raporturilor contractuale, după ce a fost cercetat de DNA Timișoara pentru complicitate la abuz în serviciu.

 CS U Craiova a debutat în prima ligă în sezonul 2014-2015. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
deuxex
deuxex  •  22 Noiembrie 2018, 21:09

Rusine, GheSePe! De aia v-ati pierdut acreditarea pelanga clubul din Banie. Sunteti singura publicatie NEACREDITATA la Craiova! Sunteti o mizerie!

gabryel28
gabryel28  •  17 Noiembrie 2018, 10:52

Noapte buna dna si justitia mafioata din romania

univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Noiembrie 2018, 21:06

Da fcu care a fost bagata în liga 2 deși nu mai exista cum a fost bagata? La mișto? Vedeți ca universității ii merge bine și în continuare aruncați cu *** în ea! După ce ca a ridicat raiting ul la emisiunile voastre de *** și va baga bani în buzunar ca lumea se uita la meciuri mai și comentați!!! Pai eu zic sa va faceți un campionat cu toate clonele pe care le falimentează booveanu și sa scrieți doar despre el!! *** iar asta va strica rău reputația!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează