FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir îl cere pe Tamaș la echipa națională: „Cei mai buni jucători sunt cei care beau”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 10:05

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, e profund impresionat de ascensiunea Astrei Giurgiu, care a ajuns pe primul loc în clasamentul Ligii 1. 

În această dimineață, la emisiunea GSP Live, Dragomir l-a lăudat pe Bogdan Andone, 44 de ani, antrenorul giurgiuvenilor, cel care a luat clubul din zona locurilor de play-out și a reușit apoi 8 victorii consecutive.

„N-am spus că e un antrenor foarte bun? Am spus asta chiar înainte de a fi dat afară de Gigi Becali. E un tip inteligent și mai e o chestie: a fost lăudat de Ioan Niculae, care n-a lăudat în 20 de ani pe nimeni. E ceva ce n-am să înțeleg niciodată”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

Dragomir l-a lăudat și pe Gabi Tamaș, stoperul de 36 de ani al Astrei, pe care îl propune la echipa națională: „Tamaș e cel mai bun stoper de 10 ani de zile. L-aș lăsa să bea și l-aș băga să joace și la națională. La noi, cei mai buni jucători sunt cei care beau”. 

7a fost nota primită de Tamaș din partea Gazetei pentru evoluția din partida Astra - Craiova 1-0

Vezi și: 

Ioan Niculae îl „înțeapă” pe Șumudică: „Bogdan Andone făcea, de fapt, pregătirea. Nu am mai avut așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
115486966066476
Edi Girnita  •  09 Decembrie 2019, 13:18

Și cei mai buni conducători in fotbalul autohton sunt foștii milițieni ,activiștii de partid și securiștii,nu?

lucibenid
lucibenid  •  09 Decembrie 2019, 12:47

Ai dreptate Dragomire, Tamas mai trebuie la nationala. Cheama-l la tine la o tabla si dati-va palme.

doriansky
doriansky  •  09 Decembrie 2019, 12:43

Iar i-l bagati in seama pe jmenaru' asta expirat?? Daca ati ajuns sa cereti opinii de la unu' care a furat bani din fotbal si l-a distrus cat a putut de mult in vremelnica sa domnie, atunci cu astfel de raspunsuri va veti procopsi: "L-aș lăsa să bea și l-aș băga să joace și la națională. La noi, cei mai buni jucători sunt cei care beau”. Sunt convins ca acest citat va fi afisat la intrarea in fiecare teren de antrenament de la Ovidiu!! Bafta!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează