FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

GSP LIVE / VIDEO Episoade amuzante de la defuncta FC Vaslui: „Hizo se ascundea în vestiar ca să nu mai dea ochii cu Porumboiu”

Adrian Porumboiu și Viorel Hizo pe vremea când cei doi colaborau la FC Vaslui
Adrian Porumboiu și Viorel Hizo pe vremea când cei doi colaborau la FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 12:28

Marian Aliuță (40 de ani) a povestit la emisiunea GSP LIVE că a avut o relație tensionată cu Viorel Hizo, în perioada în care juca la FC Vaslui. Fostul fotbalist a rememorat mai multe episoade amuzante în care Porumboiu se băga peste Hizo la echipă și-l impunea pe Aliuță în primul „11”.


„Lui Hizo nu-i plăcea de mine. Îmi spunea mereu că genul meu de fotbaliști vor dispărea curând. Și apoi a venit Barcelona și a dominat fotbalul cu jucători ca mine timp de 10 ani. Hizo nu voia să mă bage. La început de săptămână făcea antrenament și lucra doar cu titularii. Era o greșeală ce făcea. Ceilalți jucători care erau la rezerve nu mai aveau niciun chef. Până la ora meciului, venea nea Adi Porumboiu și îi spunea că nu are cum să nu mă bage.

La meciul cu Slavia, eu nu aveam o relație bună cu Hizo, el aflase că m-am certat cu Porumboiu. Eram la antrenament și nu le ieșeau fazele fixe. Vine nea Viorel și întreabă cine bate cornerul. Eu eram la rezerve și i-am spus că bat eu. S-a enervat rău atunci. A venit Porumboiu pe teren și a spus că n-are cum să nu mă bage, chiar dacă s-a certat cu mine. Țin minte că până la ora meciului auzeam că-l caută Porumboiu pe Hizo, dar antrenorul se închisese în cameră ca să nu dea ochii cu el. Pot să spun de nea Adi Porumboiu că te certai cu el, dar uita repede dacă erai fotbalist adevărat”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

Citește și:

GSP LIVE Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  29 Ianuarie 2019, 16:10

ca avea salar mare batranu` de Hizo, si o tras cat o putut sa mai stea pe acolo,!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close