FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Amintiri din trecutul de președinte de club al lui Dragomir: "«Tovarășul secretar, noi nu promitem, noi executăm!»"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 16:25

Invitat în emisiunea GSP Live, Sorin Răducanu, ex-jucător la Dinamo și la Brașov, club unde Dumitru Dragomir a activat ca președinte, a folosit cuvinte jignitoare la adresa fostului șef al LPF, care azi a fost achitat într-un nou dosar. 

 Vezi în VIDEO declarațiile lui Răducanu despre Dumitru Dragomir

 

"Dragomir a fost președinte la Brașov. Cu 3-4 zile înainte de meciul cu Flacăra Moreni, a venit el în cantonament. Ne-a zis «Bă, vedeți că e belea mare! A venit tovarășul Comandant la București». Era vorba de Marin Bărbulescu, șeful Miliției Capitalei. Ne zicea «Aveți grijă, că aveți pașapoarte, permise. Meciul ăsta e delicat. Dăcă veți câștiga, vă dau 4.500, dacă pierdeți, vă dau 7.000! Bă, fiți atenți! Dumitru Dragomir nu vă spune să pierdeți. Dar gândiți-vă că plecați în străinătate, aveți permise. Dacă pierdeți, vă dau 7.000». E mega-pușcăriaș. Sunt multe.

Este o rușine, o pată! Se le fie rușine celor care se consideră mari fotbaliști că au fost slugile acestui nenorocit. Este o mare lătură, metaforic.

Am câștigat cu 1-0 un meci cu Rm. Vâlcea. Eu am dat golul și noi, Brașovul, ne-am salvat de la retrogradare, iar Vâlcea a retrogradat. M-a chemat în birou să îmi dea primă. Stăteam în birou la secretară și i-a sunat telefonul. Stătea pe fotoliu, a răspuns și s-a ridicat imediat în picioare: «Să trăiți, tovarășul secretar! Să trăiți, să ne conduceți!». Ală i-o fi zis că trebuie să câștigăm și următorul meci, iar Dragomir a zis «Tovarășul secretar, noi nu promitem, noi executăm!»", a povestit Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Citește și: Dumitru Dragomir a fost ACHITAT de Curtea de Apel, după ce în primă instanță primise 7 ani cu executare! » Mitică, în lacrimi după verdictul definitiv: "Nenorociții m-au ținut numai în procese!"

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  14 Noiembrie 2018, 11:01

Indiferent de regim, Dragomir a ramas acelasi lingau, dornic sa se afirme si sa poata sa-si faca linistit toate afacerile lui necurate !!

addytzu
addytzu  •  14 Noiembrie 2018, 00:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  13 Noiembrie 2018, 17:48

da. a fost si este o ***. nu pot sa cred ca a scapat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează