FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Liviu Ganea, fost campion cu CFR Cluj, acuză: „Nici acum nu mi-am primit banii! O judecătoare i-a ajutat pe cei de la CFR”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 12:48

Liviu Ganea (31 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre perioada petrecută la CFR Cluj, între 2012 și 2015.

Fostul atacant a spus că nu și-a primit nici acum restanțele de 60.000 de euro, după ce CFR Cluj a intrat insolvență în februarie 2015, și că echipa din Cluj a câștigat procesele cu jucătorii datorită unei judecătoare.

„Aveam de luat 60.000 de euro de la CFR Cluj. Nu i-am luat. Nu a luat nimeni niciun ban. Clubul a luat bani de la televiziune, dar noi nu ne-am primit banii atunci. În România e posibil orice. Am pierdut toate procesele la Curtea de Apel de la Cluj. Am câștigat toate procesele la Tribunal, dar am pierdut la Curtea de Apel.

A fost o anumită judecătoare. Una singură a judecat toate cazurile și toată lumea a pierdut. Nu, în niciun caz nu a fost coincidență! Dacă te informezi, vezi că ea e foarte vestită în Cluj. Dacă o persoană puternică din Cluj avea probleme, era judecată de această doamnă. Avocații ne ziceau că mergem degeaba la Cluj.

La CFR au fost lucrurile puse într-o asemenea manieră, încât se știa ce urmează. Ei știau, noi nu știam! Știau exact ce se va întâmpla. Toți știau ce e de făcut”, a declarat Liviu Ganea la GSP LIVE.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire ȘOCANTĂ: „A venit cu perfuziile în vestiarul naționalei! Noi aveam pastile efervescente, el zicea că așa se face”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
johnwick
johnwick  •  11 Ianuarie 2020, 18:32

aceeași judecătoare promovata apoi de leviutz la București pentru talpanel? DA!

luisharcsa
luisharcsa  •  11 Ianuarie 2020, 13:23

Ma "ganea" ma, la ce puscarie de jucator ai fost tu, si la cat ai jucat tu, trebuia sa dai bani din buzunar pentru ca ai avut onoarea sa imbraci tricoul CFR-ului. Nu am obiceiul sa vorbesc urat sau sa denigrez fosti jucatori de la CFR, dar tu si maftei, sunteti caractere mici de tot.

andrey_mmss
andrey_mmss  •  10 Ianuarie 2020, 14:48

Rebutu asta inca mai vorbeste? A jucat la CFR 6 minute si ii trebuiau zeci de mii de euro. Nesimtitule ! O data la cateva luni apare din nou, ca o fantoma. Nici dracu nu mai tine minte ce a facut ratatu asta pt fotbal. De ce il tot bagati in seama?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează