FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Ionel Ganea îi desființează pe Edi Iordănescu, Rednic și Teja: „Antrenori inventați sau din «Cooperativă»!”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 13:59

Ionel Ganea (45 de ani) i-a atacat la GSP LIVE pe antrenorii Mihai Teja (FCSB), Edward Iordănescu (Gaz Metan) și Mircea Rednic (Dinamo). „Ganezul” e liber de contract după aventura de anul trecut din liga secundă la ACS Poli Timișoara. 


„Sunt multe probleme în România, începând de la organizare. E lipsă de profesionalism. Au apărut antrenorii ăștia inventați, care în viața lor n-au jucat fotbal. Pe foștii fotbaliști care și-au dat viața pentru echipa națională îi mazilim. Unde au jucat ei fotbal? Ce au făcut ei pentru fotbalul românesc? În Europa se promovează foștii fotbaliști. Nu se mai mizează pe profesionalism.

Mihai Teja n-a jucat niciodată la profesioniști. Edi Iordănescu e jucător de tenis de picior. Antrenor inventat! Pe Mircea Rednic nu-l putem contesta, dar tot din Cooperativă face parte. Dacă nu mai e Borcea, unde e Dinamo?!”, a declarat Ionel Ganea la GSP LIVE.

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Ionel Ganea critică selecția lui Contra: „Am ajuns să aducem jucători din Arabia și SUA. Vin, pozează în echipamentul României și pleacă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
hvlada
hvlada  •  27 Martie 2019, 11:33

Carlos Alberto Parreira , Arrigo Sacchi: Cîştigător a două Ligi ale Campionilor consecutive,Bill Struth: Primul cîştigător al "triplei" în Scoţia, Avram Grant: Finalist de Liga Campionilor,Brian Kerr: Managerul Irlandei, și mulți alții "Mourinho , Pep Guardiola " ....de ei ce spui domnule 'mare antrenor ' Ionel Ganea ?

godot
godot  •  27 Martie 2019, 08:58

Mourinho, Sachi sunt exceptii. Regula o reprezintă foști jucători.

905778926185316
Matei Stefan  •  27 Martie 2019, 08:36

nu imi place ganea dar are dreptate ,lucescu -jr ,iordanescu ,teja nu sant antrenori ei sant umflati de presa si de interesele personale ale unor asa zisi finantatori,rezultatele te mentin restul sant povesti

Vezi toate comentariile (13)
Comentează