FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

GSP LIVE / VIDEO Mărturie sinceră a lui Edward Iordănescu: "Am jucat la pariuri și am făcut 5000 de euro la live"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 13:55

Edward Iordănescu (40 de ani) a dezvăluit în emisiunea GSP LIVE de azi că a jucat la pariuri în perioada Campionatului European din 2008, când nu ocupa nicio funcție în fotbal.


"A fost un anumit moment în care începuse această practică cu pariurile sportive. Mi-am creat un cont de pariuri la vremea respectivă, nu eram în activitate. Nu sunt genul care să am atracție spre așa ceva. A fost un impuls de moment. Era un Campionat European, dacă nu mă înșel în 2008. Mă uitam cu atenție foarte mare la toate jocurile. Stând acasă mi-a venit această idee.

Am pus o anumită sumă de bani. Nu depășea echivalentul a 500 de euro și am folosit-o pe întreaga durată a competiției. Am pariat toate jocurile live. Mă uitam și din minutul 10-12 pariam. Am transformat acea sumă în aproximativ 5000 de euro. Ulterior am închis contul și nu am mai avut niciun fel de interes.

Cred că mulți jucători care nu reușesc să ajungă la un anumit nivel văd un astfel de mijloc ca unul care ajută să compenseze lipsurile financiare pe care le au și intră în astfel de lucruri. Conștientizează prea târziu și apoi regretă", a spus Edward Iordănescu la GSP LIVE.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO și FOTO Nu se poate abține! Șumudică surprins azi de reporterii GSP, în timp ce paria: "Am luat 580 lei! Erau bani pe jos, să moară mama!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  04 Decembrie 2018, 16:24

* De pe (oricum esti prost, Sukarule!)

onduku
onduku  •  04 Decembrie 2018, 16:24
Postat de moshu_shukaru pe 04 Decembrie 2018, 15:06

"de iti"?!...Mă întreb, pe durata școlii, tu ce ai făcut cu educația ta, în afară de a-ți varsa cerneala peste caietele colegilor? Mustești de prostie (situație consemnată, în mod repetat, și cu creta pe spatele tău)!

A iti sau a-ti, nu vezi ca am mancat o litera? Vii si ma ataci dupa alt user, cu clona, cam asta e educatia ta nebuneasca. Dar totul in viata se plateste.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  04 Decembrie 2018, 15:06
Postat de onduku pe 04 Decembrie 2018, 14:58

Tu ce ai facut cu viata ta, in afara de iti varsa veninul aici zilnic? Mustesti de ura.

"de iti"?!...Mă întreb, pe durata școlii, tu ce ai făcut cu educația ta, în afară de a-ți varsa cerneala peste caietele colegilor? Mustești de prostie (situație consemnată, în mod repetat, și cu creta pe spatele tău)!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează