FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Nimeni nu-l mai suportă pe Rednic: "A venit și a început să-i dea pe toți afară. Ce faci, joci tu?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 11:18

Ioan Sdrobiș, poreclit "Părintele", a vorbit în această dimineață la GSP LIVE despre situația în care a ajuns Dinamo și nu înțelege de ce Mircea Rednic și-a criticat deseori jucătorii în public.

"Mircea Rednic e un antrenor foarte bun pentru România. Dar el a venit aici crezând că va da lovitura.

Rednic a venit și a început să-i dea pe toți afară. Ce faci, joci tu? Ce încredere să mai aibă jucătorii, cum să se mai antreneze?", a spus Ioan Sdrobiș, la emisiunea GSP LIVE.

"Claudiu Niculescu mai avea de învățat. Îmi pare rău pentru acești antrenori că nu urmează școala corect" Ioan Sdrobiș

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a prezentat pe larg atmosfera tensionată din vestiarul lui Dinamo. Jucătorii "câinilor" nu-l mai suportă pe antrenor, considerând că prin declarațiile sale a stricat atmosfera, dar tehnicianul este susținut atât de șefi, care vor să-i prelungească contractul, cât și de suporteri, care cred necondiționat în "Puriu" (Detalii pe larg, AICI).

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Încă o radiografie dură pentru fotbalul românesc: "Nu cred că a mai fost o situație atât de deplorabilă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
310780789769068
Doru Constantin  •  07 Decembrie 2018, 15:59

Din pacate jucatori mai slabi ca acum Dinamo nu a avut niciodata cu doua trei exceptii care se stiu restul niste jucatori de liga a treia a patra .Acestia nu au ce cauta la acest club.

gabi_djg
gabi_djg  •  07 Decembrie 2018, 10:02

nu inteleg de ce ar fi suparati *** astea e jucatori ca sunt dati afara! ar fi bine sa vada un video cu jocurile lor si sa se transfere in L3, ca pe acolo e valoarea lor. de sdrobis ce sa zic, el vrea mult dar nu poate mai nimic .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1765309433781743
Ionel Lazarescu  •  07 Decembrie 2018, 08:28

Nu știam ca.Fcsb are echipa de bal

Vezi toate comentariile (16)
Comentează