FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Secretele din spatele retragerii lui Negoiță: "Ia acțiunile până când îți voi putea plăti datoria"

FOTO: GSP
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 11:24

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre mai multe subiecte de interes de la echipa din "Ștefan cel Mare".

Conducătorul a vorbit și despre situația lui Ionuț Negoiță, despre care s-a spus că i-ar fi cedat pachetul majoritat de acțiuni omului de afaceri George Drăghia. (detalii pe larg, AICI)

"Domnul Negoiță avea de achitat o datorie către domnul Badea. Cineva a plătit datoria în numele patronului. Negoiță a spus: «Mi-ai împrumutat banii aceștia, atunci ai acțiunile clubului până când voi avea banii să-ți plătesc datoria",a  spus Alexandru David, la GSP Live. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dezvăluire surprinzătoare a lui Alexandru David: "El e omul care a adus multe milioane de euro în club. Claudiu Niculescu ce calitate are?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  11 Octombrie 2018, 07:17

david ,NICI DE BUCATAR LA SAFTICA NU ESTI BUN !!!!!!!!!!!

samertx
samertx  •  11 Octombrie 2018, 02:17

Băi, niciodată n-am fost atât de jos în istoria noastră, culmea, avem lot bun, luat de la cap la coadă. Unde pierdem?

samertx
samertx  •  11 Octombrie 2018, 01:05
Postat de Ulmanu Ovidiu pe 11 Octombrie 2018, 00:38

Davide,pleaca de la Dinamo,cand iti vad fata aia de fatalau ma ia frica !!! Sa te fereasca D zeu sa ne intalnim pe strada,nu o sa te mai scape nici Iohannis !!!!

Tipul profită de situație, atât.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează