FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Valeriu Iftime a dat din casă despre scandalul Golofca - Grozavu: „Știți cum e slugărnicia asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 13:34

Invitat la GSP Live, Valeriu Iftime (58 de ani) a rememorat incidentul în care Leo Grozavu l-a agresat pe Cătălin Golofca. Patronul Botoșianului a scos la iveală detalii neștiute, din vestiarul formației.

 

 

„Am avut o ceartă cu Leo Grozavu atunci. A fost sfârșitul lui la Botoșani. A ținut să nu plece în ziua aia. Nu dădea bine în cariera lui. A fost ceva primitiv. A plecat în vară.

Am muncit mult după ca Golofca să fie lăsat în lot. O perioadă bună, de vreo două săptămâni, nimeni nu îl băga în seamă.

Toți ceilalți, din staff, îl evitau. Știți cum e slugărnicia asta. Mi-a spus cineva că nu mai poate sta aici, că e al nimănui. Poate perioada asta de singurătate i-a pornit un motor intern lui Golofca. A făcut lucruri bune după”, a declarat Iftime la GSP Live

În martie 2017, în timpul partidei dintre Astra și FC Botoșani, antrenorul Leo Grozavu l-a agresat pe Cătălin Golofca, lovindu-l cu podul palmei.

"Golofca m-a supărat pentru că știa ce are de făcut, după o perioadă lungă de absență pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestație prea bună, așa că l-am schimbat. Am avut o ieșire mai puțin controlată, dar ăsta e cel mai important lucru de discutat după acest meci?”, a fost motivarea lui Grozavu în acel moment. 

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali are o nouă țintă de la FC Botoșani: „Mă gândesc serios dacă FCSB mai e o rampă pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  06 Februarie 2019, 20:20

La alegerile pentru FRF a fost liderul grupului pro Burleanu din Moldova....

1391972634181505
Adrian Popescu  •  06 Februarie 2019, 20:19

Venite de la imparatul bauturilor cu aroma de bautura lucrurile astea chiar ma fac sa plang....Iftime este un Porumboiu dar la nivel de smecherie il face pe brutar...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close