FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Viorel Ferfelea, adevărul despre duritatea lui Dan Petrescu: „Jucătorii nu o să îl iubească niciodată, dar e ceva incredibil la el”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:46

Viorel Ferfelea (34 de ani) a fost invitatul lui Victor Vrînceanu la GSP LIVE și a vorbit despre fostul său antrenor de la Sportul Studențesc (2004-2005), Dan Petrescu (51 de ani).

„La începutul carierei lui, Dan Petrescu era mult mai drastic. Trebuia să vii înainte cu o oră și ceva înaintea antrenamentului, să mergi la sală. Când venea în vestiar, se uita în sală să vadă cine e prezent și ținea cont. E un antrenor care muncește foarte mult. Așa cum îl face lumea nebun, el câștigă campionatul cu orice echipă din România, cu Hermannstadt, Astra, FCSB. La el, dacă nu dai 110%, înseamnă că nu ai dat tot.  

Ca jucător nu e ușor să lucrezi cu Petrescu, e stresant, dar când tragi linie la sfârșitul campionatului și vezi că ești pe primul loc, uiți. Credeți că jucătorii îl iubesc pe Petrescu după cum face el la antrenamente și la meciuri? Niciodată! Nu există relații de prietenie.

(n.r. Vă înjura?) Da. Ăsta e felul lui de a fi. El își dorește să câștige. El dacă joacă tenis de câmp, tenis de picior sau table, el vrea să câștige. Pe el nu îl interesează că joacă ping-pong sau altceva, trebuie să câștige”, a spus Viorel Ferfelea, la GSP LIVE.  

Mijlocaș cu peste 100 de meciuri în Liga 1, Ferfelea a jucat la echipe precum Sportul Studențesc, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureș, Sportul Snagov și CSM Târgu Mureș.

VEZI ȘI:

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Mihai Stoica a râs de toată lumea după meci: înțepătură la adresa lui Panduru, atac la Istvan Kovacs și ironii la adresa unui fotbalist oltean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
caoradea
caoradea  •  16 Septembrie 2019, 12:04

Vkadutz, far tu ai participat la antrenemente in vest ? Ca Petrescu, da, a participat la cateva. In Italia, Anglia.... Crezi acolo se tolereaza sa comenteze jucatorii, sa intirzie la antrenamente, sa aiba viata extrasportiva ? Doar ca acolo nu numai antrenorul e stapan, mai sunt altii din club care irmaresc jucatorii si in afara terenului.

vladutz13
vladutz13  •  16 Septembrie 2019, 11:01

Mda, la noi se accepta pentru ca dintotdeauna in sport a fost mentalitatea asta de stapani de sclavi. Antrenorii sunt stapani, ceilalti trebuie doar sa asculte.... Atitudinea asta nu o sa-i mearga in niciun campionat serios din vest. Este incapabil sa se schimbe asa ca este definitiv blocat pe-aici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează