FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Cammpania de donatii pentru Muzeul  FC Steaua Bucuresti a prins rapid la fanii stelisti. In prima saptamana, multi dintre ei au luat cap-compas Magazinul de prezentare situat la tribuna oficiala a stadionului „Ghencea” pentru a dona o particica din istoria celui mai galonat club de fotbal din Romania. Primul a fost Ilie Savu (foto 1), o adevarata legenda vie, cel care a evoluat in prima echipa, findata in 1947. El a adus o impresiopnanta colectie de fotografii, decupaje din ziare si reviste, cele mai multe prezentand primii pasi din viata Stelei. O piesa interesanta a fost adusa de un alt fan (foto 3): fanionul meciului Steaua – Galatasaray, din primavara anului 1989, in urma caruia „vitezistii” au ajuns in cea de-a doua finala a Cupei Campionilor Europeni.

Piesa de rezistenta a primelor zile de donatii o reprezinta, insa, o editie a celebrului cotidian sportiv francez „L’Equipe” (foto 2), aparut a doua zi dupa marea finala de la Sevilla. „ Steaua a intrat in istorie” este titlul de atunci, amintindu-se ca elevii lui Ienei formau prima trupa din Estul Europei care cucerea acest trofeu.

Campania continua la Magazinul Oficial, fiecare donator urmand a fi fotografiat, imaginea sa urmand a aparea atat in „Muzeul Steaua”, cat si in revista oficiala a clubului.

Foto: www.steauafc.com

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează