LIGA 1  ·  CFR CLUJ - POLI IAŞI

Guidolin sau Irureta la CFR? Andone demis?

Sambata, 30 August 2008

Tehnicianul a purtat aseară, după egalul înregistrat în faţa Politehnicii Iaşi. o discuţie cu patronul Arpad Paszkany şi cu preşedintele Iuliu Mureşan în care a fost înştiinţat că urmează să se renunţe la serviciile sale. Posibilii înlocuitori ai lui Andone la cîrma campioanei sînt italianul Francesco Guidolin, Antonio Conceicao şi spaniolul Javier Irureta.

 

Francesco Guidolin

În vîrstă de 52 de ani, italianul a mai antrenat pînă acum echipe ca Bologna (1999-2003), Palermo (2004-2005) sau AS Monaco (2005-2006), neavînd însă performanţe notabile. În vară, Guidolin a fost aproape să preia Queens Park Rangers, echipă deţinută de miliardarii Flavio Briatore, Bernie Ecclestone şi Mittal, dar negocierile au căzut în cele din urmă.

Javier Irureta

Creatorul "SuperDepor" este liber de contract din martie, cînd a fost demis de la cîrma Zaragozei. Irureta, 60 de ani, a pregătit 6 sezoane Deportivo La Coruna, echipă alături de care a cîştigat titlul în Primera Division (2000) şi Cupa Spaniei (2002). De asemenea, tehnicianul iberic a condus-o pe Depor pînă în semifinalele Ligii Campionilor, ediţia 2003-2004, unde a fost eliminată de viitoarea cîştigătoare a competiţiei, FC Porto.Andra cere mii de euro per apariție. Ce s-a aflat despre momentul dedicat lui Halep

Libertatea

Comentarii (178)

 •  30 August 2008, 23:09

Andone pina la acest nivel da randament!!! Succes in viitor!!! Javier Irureta ar fi antrenorul potrivit care are o experienta bogata pe plan international si are o alta mentalitate despre fotbal. Vezi Craiova cu antrenor italian - alta mentalitate si conceptie despre fotbal.Daca nu ar fi Napoli si acum Craiova ar fi in "B"

 •  30 August 2008, 20:28

Cred ca Andone trebuie sa aiba o clauza in contract prin care ia niste bani daca este demis, altfel lucrurile erau clare de vreo doua saptamini, fiind vizibila contestarea sa de suporteri stimulati. Dl Pascani avea probabil in vedere un antrenor strain, in functie de configuratia grupei si de rezultatele din campionat. Andone nu e un antrenor rau, dar la noi se contureaza obiceiul concedierii antrenorului dupa cucerirea titlului. Ia titlul si fugi, iata noua deviza a antrenorilor nostri.

 •  30 August 2008, 20:17

un antrenor serios va cere investitii in juvatori seriosi... aveti banii necesari sau aduceti antrenorul ala de divizia B din Portugalia? si sa fim seriosi, credeti ca irureta sau fernandez vin la cfr sa se faca de minune in CL cu lotul pe care il au? cand o sa vada jucatorii o taie superurgent... la ``superintaririle`` facute, nu ma mir ca jocul merge (sau nu merge) asa...

Vezi toate comentariile (178)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Clinceni - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1