FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rotaru i-a găsit deja înlocuitor lui Cicâldău la Craiova: „Poate juca acolo”

Mihai Rotaru îl vede pe Gustavo Vagenin ca înlocuitor pentru Alex Cicâldău, plecat la Galatasaray
Foto:Imago
Mihai Rotaru îl vede pe Gustavo Vagenin ca înlocuitor pentru Alex Cicâldău, plecat la Galatasaray Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 14:29 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 15:59

CS Universitatea Craiova s-a despărțit de Alexandu Cicâldău. Fotbalistul de 24 de ani a plecat la Galatasaray în schimbul a 6 milioane de euro, iar patronul Mihai Rotaru i-a anunțat înlocuitorul.

Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a anunțat deja și cine îl va înlocui în echipa de start pe noul fotbalist al vicecampioanei Turciei. Este vorba de brazilianul Gustavo, revenit în această vară după un în care a fost împrumutat la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite.

„E greu să-l înlocuiești pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă”, a declarat Rotaru la Pro X.

Scandal și ședință la FC Argeș! Conducerea a izbucnit și amenință: „Altfel, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!”
FC ARGEȘ
Scandal și ședință la FC Argeș! Conducerea a izbucnit și amenință: „Altfel, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!”

Gustavo Vagenin este un fotbalist cu profil diferit de cel al lui Alexandru Cicâldău, însă ar putea juca și în spatele vârfului, unde a evoluat mijlocașul cumpărat de Galatasaray în ultimele luni. 

În acest sezon, Gustavo a evoluat un minut în Supercupa României cu CFR Cluj, câștigată de olteni la loviturile de departajare, și alte 27 de minute cu KF Laci, în înfrângerea din turul doi preliminar al Conference League, meci la finalul căruia a fost unul dintre puținii remarcați.

20de goluri și 5 pase decisive are Gustavo pentru CSU Craiova în 79 de apariții.

Ioan Becali, despre transferul lui Cicâldău: „Jucătorul trebuie să treacă vizita medicală”

„Firma Becali nu se laudă înainte de a face ceva! Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. E un jucător pe care îl cunoșteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit. 

Ei erau în discuții cu alți jucători, am realizat că poate și el să concureze pentru acest post și a fost ales. Orice jucător care ajunge la 24 de ani are nevoie să iasă într-un altfel de fotbal, Galatasaray rămâne Galatasaray”, a spus Ioan Becali.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CSU Craiova

Citește alte știri despre CS Universitatea Craiova

Primele explicații ale lui Mihai Rotaru după demiterea lui Ouzounidis: „Nu suntem compatibili”

Culisele demiterii lui Ouzounidis: Rotaru a încercat să-i impună jucători! Vânzarea lui Cicâldău a pus capac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
kuba
kuba  •  25 Iulie 2021, 07:09
Postat de prazburg1948 pe 24 Iulie 2021, 19:53

"Adevarata echipa a Craiovei" e sustinuta de 2 prosti: kuba si gheorghe.br si e infiintata in 2017. Cat despre transferurile facute de Rotaru, stim ca te apasa invidia, cand Cicaldau valoreaza mai mult decat fc autokalul booveni est 2017 (jucatori + autocal).

Îl depășești pe potec :)))) Clonatule!

kuba
kuba  •  25 Iulie 2021, 06:34
Postat de george.br pe 24 Iulie 2021, 23:20

Bai prazemberg... tu ai impresia CA CAlitatea ta de postac obedient al Rotarului este suficienta pentru a te erija in vreun "cantaritor" de materii cenusii p-aici?

Miroase a jonny_10! Ăștia au câte 20 de conturi ca sa para cât mai mulți :))))) Toată lumea in Centrul Vechi luni la ora 18!

kuba
kuba  •  25 Iulie 2021, 06:33
Postat de prazburg1948 pe 24 Iulie 2021, 19:53

"Adevarata echipa a Craiovei" e sustinuta de 2 prosti: kuba si gheorghe.br si e infiintata in 2017. Cat despre transferurile facute de Rotaru, stim ca te apasa invidia, cand Cicaldau valoreaza mai mult decat fc autokalul booveni est 2017 (jucatori + autocal).

Cucaldau a adus bani frumoși in visteria lui Hagi! Clubul surogat de la Mogoșoaia sa ales cu €1,5 mil. Probabil cum spui tu, “prostul” kuba bate mii de kilometrii sa se ducă la Cluj sau pe Central luni cu Dinamo pe când voi postacii PSD așteptați autobuzele sa va ducă gratuit la meciurile lui Blu lionîs Mogoșoaia! “Prostii” ca mine iubim o echipa curată fără influente politice și fără patroni ahtiati după câștig imediat! Respect FK Laci !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează