FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Scenariul avansat de șefii lui Sepsi, după oprirea meciului cu FCU Craiova: „Au premeditat totul!”

FOTO: Bogdan Bălaș +45   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 17:37 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 18:29

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Conform Regulamentului Disciplinar, cel mai probabil, oltenii vor pierde jocul la „masa verde”. Oficialii grupării covăsnene au comentat în termeni duri situația. 

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, crede că galeria celor de la FCU Craiova a premeditat incidentele împotriva lui Adrian Mititelu. Oficialul covăsnean face aluzie la conflictul dintre galerie și familia Mititelu. Episodul de azi vine la o săptămână de la scenele cu altercația dintre Mititelu jr și un ultras din Peluza Sud. 

Pierde FCU Craiova cu 0-3? Ce spune regulamentul după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit pentru xenofobie
SEPSI - FCU CRAIOVA
Pierde FCU Craiova cu 0-3? Ce spune regulamentul după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit pentru xenofobie

Attila Hadnagy, după incidentele de la Sepsi - FCU Craiova: „Au premeditat totul!”

„Este prea de tot! Felicit arbitrajul și observatorul pentru decizia luată. S-a ajuns prea departe, cred că au premeditat totul cei de la Craiova. Era timpul să se întâmple asta! Poate fi startul pentru normalitate.

Atâta ură împotriva noastră... am greșit noi vreodată față de cineva? A fost cineva tratat urât la Sf. Gheorghe? Nu cred! Sperăm să se termine cu asta. Încă o dată, bravo arbitrilor, chiar o să mă duc să-i felicit pentru că au avut curaj să ia măsura asta”, a spus Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, pentru GSP.ro.

Nu am cuvinte. Îmi pare rău. Unde mergem, avem întotdeauna probleme cu suporterii, și în tur s-a întâmplat cu U Cluj. E o situație neplăcută, dar ce pot face eu? Îmi pare rău că se întâmplă asta
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

VIDEO. Momentul în care meciul Sepsi - FCU Craiova e suspendat definitiv de arbitru

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De neînțeles! Fanii i-au cerut să plece antrenorului din umbră: „Demisia, Schumacher!”

Cum se justifică administratorii „Ilie Oană” pentru mocirla în care s-a disputat Petrolul - Chindia: „N-au vrut să se mute”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
Criss54
Criss54  •  30 Ianuarie 2023, 09:09

Ar trebui să li se ia puncte ambelor echipe, lui Sepsi fiindcă e organizatoare și acești derbedei trebuiau scoși din stadion, fapt ce nu sa intâmplat și lui Craiova pt galerie! Nu mai vorbesc că este și o bătaie de joc la adresa celorlalți spectatori, care au plătit biletul, ce fac, le returnează banii? Păi omul a venit să vadă un meci care nu sa mai disputat, nu? Și ca încheiere ,fiind și suporter al Universității Craiova, bine că această peluză sud nu face parte din galeria noastră! Oricum drum lin către liga doua!!!!

blue_lion
blue_lion  •  29 Ianuarie 2023, 22:57
Postat de brentford pe 29 Ianuarie 2023, 18:07

La ce te referi ca “Buna organizare”? Pentru a evita oprirea meciului trebuia ca jamdarmeria sa evacueze “suporterii” oaspetilor. Dar sunt convins ca se ajungea la incidente cu multi raniti.

Nu era nicio problema numarul ranitilor. Cei care nu respecta regulile platesc. Iar meciul continua pe teren. Deznodamantul firesc ar fi rejucarea partidei sau 3-0 pentru FCU Craiova din cauza proastei organizari a echipei gazde. Daca FCU pierde la masa verde asta ar fi o alta nedreptate asupra acestui club.

Tikuletz
Tikuletz  •  29 Ianuarie 2023, 19:55
Postat de blue_lion pe 29 Ianuarie 2023, 17:57

Joci cu portile inchise la Craiova.Sepsi trebuia sa asigure o buna organizare. E f simpla speta dar FCU o sa aiba de suferit, ca asa-i in tenis..

O sa fii dezamagit - azi suporterii lui Sepsi n-au strigat mimic de care sa se lege U. Am fost pe stadion, nu vorbesc de pe sticla.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close