FOTBAL  »  Superliga  »  STIREA 173 / BATE - STEAUA, 20:00, PRO TV

Hagi:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

"E clar ca depinde doar de noi deznodamintul dublei manse, dar trebuie sa obtinem calificarea pe teren, nu in declaratii, nu in procente dinainte de joc, nu in statutul de favorita"
Gheorghe Hagi

"Avem o sansa imensa de a junge din nou in grupele Ligii campionilor. E o miza mult prea mare in acest joc pentru a ne permite sa gresim in vreun fel"
Gheorghe Hagi

"Presiune mai mare ca in dubla cu Zaglebie nu are cum sa fie in aceste jocuri cu BATE Borisov. Atunci puteam pierde de tot Europa, acum sintem mult mai increzator si puternici"
Gheorghe Hagi

"Eu am fost multi ani in Liga. Da, ca jucator, dar tot Champions League era. stiu ce e si de-asta spun ca pentru intreaga suflare stelista ar insemna ceva fantastic ca doi ani la rind sa joci la acest nivel"
Gheorghe Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează