FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a oferit declarația zilei: "Ianis poate câștiga într-o zi Balonul de Aur!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 15:16

Gică Hagi a vorbit despre proiectul de la Academia Hagi, despre motivul pentru care vrea să plece din România și îl laudă pe Ianis Hagi. 

"Academia este cel mai bun și important lucru pe care l-am făcut după ce m-am lăsat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are şansa lui. Eu cred în tineri.

Nu mă miră că am luat titlul. A fost muncă multă și bine făcută. Hagi e făcut pentru a câștiga. În 5 ani am ajuns în liga națională, după alți trei ani am reușit să luăm titlul. Doar eu și echipa mea am crezut în asta. La juniori avem o mulţime de succese", a spus Gică Hagi într-un interviu pentru Monitorul de Vrancea.

...despre plecarea din țără: "Am declarat că vreau să plec din țară pentru că nu se face nimic concret pentru sport. Asta mă deranjează cel mai mult. Toată lumea se dezvoltă, România bate pasul pe loc. Eu sunt un om căruia îi place să câștige tot timpul. Vă doresc numai bine!".

...despre Ianis: "Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Știu că poate într-o zi să câștige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (69)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  06 Martie 2024, 16:00

Ca orice parinte, e subiectiv. Va amintesc ca acum 6 ani spunea ca Ianis poate castiga Balonul de Aur! https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/hagi-a-oferit-declaratia-zilei-ianis-poate-castiga-intr-o-zi-balonul-de-aur-532658.html Eu apreciez la Ianis (ca si la sora lui) ca isi construieste drumul in viata muncind, desi ar putea trai tocand banii babacului (ca atatea alte beizadele). Asta dovedeste caracter si faptul ca are (au) cei sapte ani de-acasa. Iar meritul aici e (si) al tatalui. Chiar daca atunci cand isi sustine fiul o poate face uneori lipsit de realism - ce parinte nu e la fel?

895107387210271
Vasile Pop  •  14 Februarie 2018, 04:57

Mai bine l-ar da la şcoală, poate se prinde ceva de el Păcat de copiii ăştia pe care părinţii vor să-i facă zmei cu orice chip !

1662531363757775
Adrian Dorin  •  13 Februarie 2018, 11:28
Postat de minell73 pe 13 Februarie 2018, 08:18

Gicuță daca nu statea ani in sir in pozitii nefiresti in fata fcsb-ului, acum nu mai era criticat. Si-a patat numele si onoarea, iar acum are de tras.

finul de la fcsb...i-i cumpara jucatorii..asa ca ce...." sa facem binhe..sa nu fie rau "....

Vezi toate comentariile (69)
Comentează