FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

Hagi, acid după meciul cu Pandurii: "Au fost contra noastră de când am ajuns sus!" » Despre cine spune: "E cel mai bun vârf din Liga 1, alături de Alibec"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 22:31

Pandurii și Viitorul au remizat în cea de-a doua etapă din play-off (1-1), iar la finalul meciului Gheorghe Hagi a fost din nou nemulțumit de arbitraj și consideră că echipa sa a început să fie dezavantajată de când a început să pună probleme la vârful clasamentului.

"N-ați văzut? Ce să comentez? Întotdeauna au fost contra noastră, de când am ajuns sus, pe locul doi. Credeți că suntem Barcelona, că-l avem pe Messi? Noi producem jucători, avem 15 jucători din lotul de 24 din Academie. Suntem o echipă tânără, dar competitivă", a declarat tehnicianul Viitorului după meci, pentru DigiSport.

Hagi a avut cuvinte de laudă la adresa marcatorului golului egalizator, Vlad Rusu, despre care susține că este, alături de Alibec, cel mai bun junior din România.

"I-am zis înainte de meci lui Rusu că el și Alibec sunt cei mai buni atacanți din România. Vlad, Denis și Liviu Ganea au fost la un moment dat cei mai buni juniori constănțeni"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
attila55
attila55  •  13 Martie 2016, 10:50

Hagi este burduf de carte si de-nvatatura gol...pai daca Rusu este asa de bun ..ce se intampla de nu este titular ?!

ortega
ortega  •  13 Martie 2016, 10:01
Postat de Valentin Cioromelea pe 13 Martie 2016, 09:29

Nu sunt machedon, ***! Repet, semneaza cu numele tau, rapidistule.Nu am nicio legatura cu FCSB, dar pun pariu ca nu ai vazut in direct finala din 86.Poate nici nu erai nascut.

Vai de capul tău cioromeleo , oricum la finala aia am ținut cu Barcelona , că sunt anti proști de mult ... De mai mult decât îți închipui tu , ciorogârlo ...

381008032088472
Valentin Cioromelea  •  13 Martie 2016, 09:29
Postat de ortega pe 13 Martie 2016, 08:44

Ăsta e numele tău cioromelio ...? Atunci nu e de mirare că ești fan hagi-blat ... Mai mult ca sigur ești și fcsp-ist , c*** ...

Nu sunt machedon, ***! Repet, semneaza cu numele tau, rapidistule.Nu am nicio legatura cu FCSB, dar pun pariu ca nu ai vazut in direct finala din 86.Poate nici nu erai nascut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează