FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi confirmă: "Am vrut să fac Academia la Steaua" » Ce planuri de viitor are și când ar fi putut să devină din nou selecționer

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 16:53

Gică Hagi a recunoscut că i-a spus lui Gigi să facă academia de fotbal la Steaua, însă patronul roș-albaștrilor a refuzat. A vorbit despre planurile sale de viitor și despre posibilitatea pe care a avut-o de a reveni pe banca echipei naționale. 

"A fost șansa lui (n.r. a lui Becali), dar n-a fost inspirat. Eu zic că regretă, chiar dacă el zice că nu. Era bogat acum. Eu mi-am spus părerea, dar dacă el nu a vrut... ce să fac?", a zis Gică Hagi la TV Digi Sport.

...planurile de viitor: "Vreau să antrenez un club cu un proiect mare, european. Sau naționala. Dar nu vreau la națională cât timp eu am un club. Totuși aș merge și în China, că e la modă acum"

...despre șansa de a antrena naționala: "Puteam să fiu selecționer după plecarea lui Răzvan Lucescu. I-am zis lui Mircea Sandu să mă lase două luni. El îmi zicea că bat mulți la ușă, i-am zis să le dea drumul atunci. Dacă pierdeam cu Franța îmi săreau toți în cap că am pierdut calificarea. Eu voiam un proiect pe 4 ani, ca să-mi impun filosofia. Am greșit de fiecare dată când am preluat echipe din mers"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Februarie 2017, 21:45
Postat de nea_vanea.60 pe 17 Februarie 2017, 18:28

din pacate Gica nu intelege ca nu este facut sa devina antrenor. marele lui Dar este ochiul! dintr-o privire recunoaste un diamant neslefuit si il scoate la lumina, in toata splendoarea lui! dar, a antrena este cu totul altceva si acest Dar ii lipseste cu desavarsire...

Mare noroc avem cu tine ca esti printre noi sa ne luminezi. Până la urma Hagi asta e un amator, ce stie el de fotbal? Nimic. Nici nu se compara el cu trolii de pe net. Aia sunt geniali. Eu cred ca daca antrena Nationala Romaniei baiatul asta care se ascunde sub nickul "nea vanea" eram campioni mondiali deja. Altfel, ghinion....cum ar zice Iohannis

180253929061739
Aurum Enea  •  17 Februarie 2017, 21:35

selectionez : nea gica nu,.....daca e bine sa nu fie rau

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Februarie 2017, 18:43

Nea vanea ia spune-mi matale cine este antrenorul echipei de pe primul loc în liga 1 și cine antrenorul mai castigat vreo cupa în Turcia inafară de Lucescu. Iar după 2000 în toată Europa dacă mai avem vre-un antrenor de top inafară de lucescu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează