FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - GAZ METAN MEDIAȘ 1-1

Hagi deplânge situația din fotbalul românesc: "Am ajuns să ne judece un grec! Pe vremea mea, când luau 5 de la noi, erau fericiți"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 20:17

Gheorghe Hagi susține că numirea lui Kyros Vassaras în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor subliniază decăderea fotbalului românesc.

"Am ajuns să ne judece Vassaras. Pe vremea noastră, săracii greci, când luau cinci goluri erau fericiți. A ajuns să ne analizeze un domn de afară. Săracul să se ducă să stea la el în țară și să analizeze fotbalul din țara lui, pentru că au și ei problemele lor.

Dacă un arbitru vorbește de calitatea fotbalului.. am ajuns prea departe. Din păcate, fotbalul românesc aici a ajuns, să ne judece un grec", a spus Hagi la finalul meciului cu Gaz Metan (1-1), la TV Digi Sport.

Kyros Vassaras a prezentat în cadrul unei conferințe de presă analiza arbitrajelor din Liga 1 după prima parte a sezonului și susținut faptul că și fotbaliștii sunt vinovați, din pricina faptului că simulează foarte des.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
tihi
tihi  •  22 Noiembrie 2016, 10:21

Hagi se crede cel mai bun cunoscator al fotbalului romanesc.Este depasit de mult....G.Hagi,va rugam liniste!!!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  22 Noiembrie 2016, 02:04

gigelos, Ghita Florin: înțelegeți-l, e reje; strică tot, da' cică dreje!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Noiembrie 2016, 00:09

are dreptate gicuta

Vezi toate comentariile (13)
Comentează