FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi despre Becali:

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, duminica, la Special, ca finantatorul stelist Gigi Becali - caruia nu i-a pronuntat numele - a stricat un lucru bun pe care tehnicianul il incepuse la Steaua si se mai si mandreste cu raul pe care l-a facut.

"Eu am plecat din vestiar, sunt omul vestiarului, intotdeauna am respectat colectivul. Am avut un raport foarte bun cu Ovidiu Petre, nu cred in acele speculatii, daca au fost, sunt lucruri urate, dar eu nu cred, ci cineva a produs acele declaratii, sa manipuleze, sa-i bage pe altii la mijloc, nu sa aiba taria sa spuna: te dau afara, ci folosind alte metode, stricand un lucru bun care incepuse. A vrut sa-l strice, l-a stricat, a avut puterea s-o faca, bravo lui, se mai si mandreste cu ce a facut", a spus Hagi, care a fost fortat de Gigi Becali sa demisioneze dupa numai cateva luni petrecute ca tehnician la Steaua.

Gheorghe Hagi a afirmat ca nu stie daca va mai fi antrenor. "Profesional, n-a fost usor ce mi s-a intamplat. Pacat, cineva a gandit-o din prima zi in care am ajuns la Steaua. Daca voi mai fi selectioner? Timpul va vorbi, nu stiu, pot sa fiu antrenor, conducator, in fotbal, dar daca mai dau de oameni ca pana acum, poate n-o sa mai fiu. Cat am fost fotbalist, a depins de mine, ca antrenor nu depinzi doar de tine. Ma bucura faptul ca suporterii imi scandeaza mereu numele, simt caldura lor", a spus el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează