FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi e multumit de jucatori si are un mesaj pentru fani: "Nu va ingrijorati"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2007 00:00

Desi Steaua n-a avut rezultate foarte bune in cele 4 amicale de pina acum, Hagi spune ca e multumit de jucatori si le cere fanilor sa nu intre in panica. "Nu avem nici un motiv de ingrijorare. Sint doar meciuri amicale, nu poti sa tragi o concluzie dupa astfel de partide pentru ca in intilnirile oficiale cu totul alta este concentrarea fotbalistilor. Intr-adevar, am facut si greseli, nu este totul pus la punct, insa pina la debutul sezonului vom corecta tot ce nu este bine. In plus, vom acumula si pregatire fizica, iar echipa va fi la suta la suta din potential", a spus Gica. Vara trecuta, cu Oli antrenor, in primele 4 amicale ale verii, Steaua a obtinut 3 victorii si a pierdut un meci. Totusi, adversarii de acum au fost peste cei intilniti in urma cu 12 luni.

Amicalele din vara trecuta
Steaua - Apollon Limassol (Cipru, locul 1) 2-1
Steaua - Tavria Simferopol (Ucraina, locul 5) 1-5
Steaua - Diskobolia Groclin (Polonia, locul 8) 2-0
Steaua - Rizespor (Turcia, locul 9) 4-1
Bilant: trei victorii, o infringere, 9-7 golaveraj

Amicalele din aceasta vara
Steaua - Apoel Nicosia (Cipru, locul 1) 1-2
Steaua - SV Ried (Austria, locul 2) 2-3
Steaua - FC Vilnius (Lituania, locul 3) 2-0
Steaua - BKS Belchatow (Polonia, locul 2) 2-2
Bilant: o victorie, un egal si doua ingringeri, golaveraj 7-7

Debut cu portile inchise
Desi Steaua spera ca la meciul cu Ceahlaul, din prima etapa a Ligii I, programat pe 27 iulie, sa poata avea spectatori in tribuna, acst lucru nu se va intimpla. Ultima decizie a Comisiei de Disciplina, care prevede ca primul joc de pe teren propriu din sezonul 2007-2008 sa se dispute cu portile inchise, a ramas in picioare. Cum dupa aceasta partida vor urma doua in deplasare pentru Hagi, primul joc cu fani in tribune pe Ghencea va fi chiar returul cu Zaglebie Lubin, de pe 8 iulie, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează