FOTBAL  »  LIGA 1  »  ROMÂNIA - BRAZILIA 0-1

Hagi îl critică pe Mutu: "Vacanţa nu era importantă, contra Braziliei nu apuci să joci oricînd" :X

Adrian Mutu, certat de viitorul selecţioner al României
Adrian Mutu, certat de viitorul selecţioner al României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 21:42

Gheorghe Hagi a declarat că în cazul în care ar fi avut ocazia să evolueze ca jucător împotriva Braziliei, chiar şi într-o partidă amicală, ar fi renunţat la vacanţă, criticîndu-i astfel pe componenţii naţionalei, printre care şi Adrian Mutu, ce au refuzat să mergă la Sao Paulo. Alături de Mutu, nici Tamaş (WBA) şi nici Goian (Palermo) nu au făcut deplasarea în Brazilia, motivînd că sînt foarte obosiţi după sezoane lungi la echipele de club.

"Eu pot să vă spun punctul personal de vedere. Dacă ar fi, întotdeauna aş accepta să mă duc la lot. Nu contează vacanţa, ci m-aş duce să joc un meci. E plăcerea de a juca fotbal contra unei echipe împotriva căreia nu ai ocazia să joci de multe ori în viaţă.

Trebuie să te duci doar cu ideea asta, pentru că nu ai ocazia să joci tot timpul cu ei", a declarat Hagi astăzi, la tragerea la sorţi a grupelor CE 2011 (U19).

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, la sfârşitul partidei cu Bosnia-Herţegovina (3-0), că nu va face deplasarea în turneul din America de Sud, deoarece va pleca în vacanţă, la fel ca şi Dorin Goian şi Gabriel Tamaş.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (27)
raducallin
raducallin  •  09 Iunie 2011, 06:38

Si Goian ce vina are?Pai el nu a jucat nici cu Bosnia,fiind accidentat,asa ca ce sa caute in Brazilia?

gabry_777
gabry_777  •  09 Iunie 2011, 01:24

Sunteti jalnici din toate punctele de vedere, dar mai ales ca televiziune. Ce jurnalisti si ce ziar era odata Gazeta

diegofzr
diegofzr  •  09 Iunie 2011, 00:55

://w w w . zyngapromotions . com/?ref=757087668 Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu click pe link-ul asta...apartine de zynga (facebook), nu e nicio smecherie. Ma ajuta sa primesc farmville cash. Daca jucati si voi farmville, odata ce accesati link-ul, veti primi si voi un link al vostru. Multumesc anticipat!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează