FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FARUL

VIDEO Luat la întrebări în conferința de presă, Hagi a reacționat: „Cine sunteți dumneavoastră?”

Gică Hagi / Captură GSP Video
Gică Hagi / Captură GSP Video

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 21:24 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 23:53

Disputa plină de nervi dintre Gaz Metan Mediaș și Farul Constanța (1-1), cu trei faze controversate de arbitraj, i-a iritat pe oamenii din ambele tabere. După tirada lui Poenaru la adresa lui Iulian Călin, a venit rândul lui Hagi să fie în prim plan.

La conferința de presă de la finalul partidei, „Regele” s-a contrat cu un jurnalist de la un post local de radio. Tehnicianul Farului a intervenit în momentul în care interlocutorul său reclama greșelile de arbitraj din timpul partidei.

Ion Crăciunescu a elucidat fazele controversate din Gaz Metan - Farul » Două decizii eronate
GAZ METAN - FARUL 1-1
Ion Crăciunescu a elucidat fazele controversate din Gaz Metan - Farul » Două decizii eronate

Hagi, luat la întrebări în conferința de presă: „Cine sunteți dumneavoastră?”

Jurnalist: „Per ansamblu, ați meritat un punct, dar rămâne acea rușine de penalty. Ion Crăciunescu a spus că n-a fost nici pomeneală de penalty”. 

Hagi: „Cine sunteți dumneavoastră?” 

Jurnalist: „De la un post de radio din Mediaș”. 

Hagi: „Un post de radio? N-are nume?” 

Jurnalist: „Radio Ring”.

(...) Hagi:„Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul din prima repriză. Plus că a fost penalty la Jefte, iar fundașul vostru trebuia să fie eliminat!”

Gaz Metan - Farul, măcinat de greșeli de arbitraj

  • Farul a primit un penalty intens contestat de gazde în prelungirile partidei, în urma unui duel între De Moura și Adi Petre. Ion Crăciunescu spune că lovitura de pedeapsă nu trebuia dictată.
  • Cât despre primul gol al partidei, înscris de Morar dintr-o poziție la limită, fostul mare arbitru a considerat că fotbalistul medieșenilor se afla într-o poziție neregulamentară: „Pare a fi ofsaid. Nu avem linie de la VAR, dar pare a fi ofsaid”.
  • Mai mult, conform spuselor lui Ion Crăciunescu, se pare că Farul ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 70, la 1-0 pentru Gaz, la un duel în interiorul suprafeței de pedeapsă între Jefte și Matricardi.

Gică Hagi: „Gaz Metan nu a vrut să joace fotbal!”

În prealabil, la flash-interviuri, Gică Hagi criticase tactica celor de la Gaz Metan. Medieșenii s-au mulțumit să se baricadeze în defensivă și să lovească pe contraatac.

„Dacă vorbim la final, atunci putem să spunem că sunt mulțumit. Meciul l-am condus de la început la sfârșit, meritam să câștigăm. Știam că ei se organizează bine. În prima repriză am avut niște ocazii bune, dar n-am fost destul de exacți în ultimii 30 de metri.

În repriza a doua, trebuia să venim cu lucruri noi, am schimbat sistemul, am încercat să egalăm și să plecăm cu un punct”, a declarat Hagi la final.

Hagi a criticat maniera de arbitraj a lui Iulian Călin, dar și filosofia de joc a celor de la Gaz Metan: „Știu doar că echipa mea a căutat să câștige. Am întâlnit un adversar care nu a vrut să joace! Să ne dai 4 minute prelungiri, când s-au făcut 10 schimbări și au stat de 7 ori câte două minute pe teren, nici așa nu e normal! Cred că azi s-a jucat doar vreo 40 de minute, în Germania se joacă 60”.

Citește și alte știri de actualitate:

Gaz Metan - Farul 1-1 » Constănțenii înscriu din penalty la ultima fază! Scandal URIAȘ după meci

VIDEO Hagi: „Gaz Metan nu a vrut să joace fotbal!” » Ce l-a mai enervat pe „Rege”: „Așa am auzit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
694663087795468
Cojo Ioan  •  30 Noiembrie 2021, 17:01
Postat de 5amrtx pe 29 Noiembrie 2021, 23:04

Acuzații fără fond, „al” acuza pe Rege, la rândul lui acuzând poporul, parcă dă în altele. :))

daca esti obiectiv si vezi meciul si interviul vezi ca HAGI nu incepe cu acuze la adresa arbitrajului,el vorbeste despre joc,nu despre golul din offside nici de penalty-ul care trebuia dat,voi care a-ti crescut in ''groapa''sau in orasul ce se numeste capitala nu aveti in sange nici disciplina nici obiectivismul in schimb aveti in sange ''critica'' la cea mai mica greseala,,,HAGI A FACUT PENTRU FOTBAL ce nu puteti voi face prin comentariile de 2 lei

calinescu_
calinescu_  •  30 Noiembrie 2021, 13:56

Eu nu inteleg frica fluierasilor de Hagi ....!!! Echipele lui Hagi primesc aproape meci de meci un bonus de 10 % . Si omul chiar se crede REGELE FOTBALULUI , desi dupa ce a pus ghetele in cui a avut o activitate ingrozitoare , in care fara ajutorul prietenilor era falimentar de mult ...!!!

715333876085063
Madalin Mataragiu  •  30 Noiembrie 2021, 11:30

arbitrul trebuie scos din fotbal ce sa mai caute ca sa strice si alte meciuri?nu are nici un fel de scuza

Vezi toate comentariile (38)
Comentează