FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi l-a vrut

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2007 00:00

Dupa ce a incercat sa-l convinga pe Becali sa nu-l cedeze la Buzau pe Razvan Ochirosii (18 ani), despre care Ros Cabezas, seful Departamentului de scouting al lui FC Sevilla, ar fi spus ca era cel mai promitator jucator din lotul Stelei, Hagi a insistat pe linga patron sa-l aduca pe Romeo Surdu in Ghencea. El a acceptat apoi imprumutul lui Ochirosii, pentru ca drumul acestuia spre primul "11" ar fi fost mult ingreunat de venirea lui Surdu.

Au reglat problema

"Nu e onorant pentru un antrenor sa accepte implicarea patronului, Pedrazzini nu e profesionist", a zis directorul scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu. Tehnicianul Stelei a spus ieri: "Afirmatiile dumnealui nu m-au jignit neaparat, dar m-au facut sa nu ma simt bine. Am vorbit apoi la telefon, i-am explicat ce am vrut sa spun. Cind vorbesc inainte de un meci cu domnul Becali, nu-mi spune ce sa fac, doar asculta. Apoi, sa joci 200 de meciuri in Serie B si 300 in Serie C nu-i deloc usor. Toata viata mea, care poate parea modesta, am fost un profesionist".

Doar in italiana
Massimo Pedrazzini a anuntat ieri ca va acorda interviuri si va vorbi la conferintele de presa numai in limba italiana. "Nu fac asta din lipsa de respect, ci pentru ca vreau sa fiu foarte bine inteles. Am facut totul ca sa ma integrez cit mai bine in societatea romaneasca, am vrut sa vorbesc in limba romana, dar uneori am fost interpretat gresit", a zis antrenorul. Reactia sa vine dupa atacul lui Mircea Radulescu.

"Sa iernam pe podium"

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, a povestit ieri ce le-a zis fotbalistilor dupa esecul cu Arsenal, 0-1. "Le-am spus ca trebuie sa ne concentram acum pe campionat. Deocamdata sintem pe locurile 6-7 si e obligatoriu sa ne prinda iarna pe locurile din fruntea clasamentului", a declarat italianul, care a vorbit si despre presiunea din Ghencea: "Da, presiunile sint mari, dar le suport, am un spate puternic. Trebuie sa ma ocup de binele Stelei pentru ca echipa sa mearga cit mai bine. Sa vorbesc mai putin si sa fac mai multe".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează