FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLAUL 2-1

Hagi: "Lasati-ma sa muncesc!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Nervii lui Gigi Becali au tinut mai putin de un sfert de ora aseara. A fost suficient ca nemtenii sa marcheze din penalty si el a parasit stadionul.

"Eu nu stau sa vad Steaua condusa acasa de Ceahaul! Am dat milioane pe jucatori! Sint suparat si stiu foarte bine si pe cine!", a izbucnit Becali, cu trimitere la Hagi. "Sa intoarca rezultatul, sa intoarca ce vor ei, ca nu ma intereseaza!", a raspuns patronul cind cineva i-a strigat in parcarea arenei ca "echipele mari pot sa revina de la 0-1". Becali s-a urcat in masina chiar cind Dica egala, tot din penalty.

Surse autorizate sustin ca patronul s-a enervat cind a vazut primul "11" ales de Hagi, in care nu se regaseau Golanski, Badoi sau Zapata, transferati pe bani grei in Ghencea.

Dupa meci a venit si replica antrenorului: "Patronul stie cel mai bine de ce a plecat. Eu sint concentrat sa fac echipa. Mi-e greu sa va spun eu ce crede el. Mi-am propus sa ramin in rolul meu, dar se creeaza o presiune care nu e buna. Sint de o luna la echipa, vreau sa fiu lasat sa muncesc si abia dupa sa fiu judecat. Am avut de gestionat pregatirea echipei, transferurile si acum am in fata alte trei saptamini de foc".

Zaglebie, victorie la debut
Aseara, in prima etapa a campionatului polonez, Zaglebie Lubin a invins pe teren propriu pe Widzew Lodz, scor 2-1. Golurile gazdelor au fost inscrise de Nunes (foto, 26) si Iwanski (43). Antrenorul Czeszlaw Michniewicz a mizat pe Vaclavik - G. Bartczak, Arboleda, Stasiak, Gomes - M. Bartczak, Rui Miguel (63 Lobodzinski), Nunes (70 Mierzejewski), Iwanski, Golinski - Wlodarczyk. Zaglebie - Steaua se joaca marti, de la ora 21:45.

Au facut accident
Nemtenii au ajuns aseara la stadionul din Ghencea cu microbuze si taxiuri. Asta dupa ce autocarul in care se aflau Hizo si jucatorii sai a fost tamponat de o motocicleta, in sectorul 6 al Bucurestiului. "A fost afectat radiatorul, nu cred sa fi existat alte probleme la masina, dar am considerat ca e mai bine sa ne continuam drumul asa", a explicat presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe stefan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează