FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi n-o iartă pe Fiorentina: "De atunci am realizat că ceva nu e în regulă" » Se ia și de Pioli

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2018 16:32

Produsă pe o sumă importantă, 2 milioane de euro plus procent dintr-un viitor transfer, revenirea lui Ianis Hagi la Viitorul, după perioada petrecută la AC Fiorentina, a fost explicată astăzi de tatăl său.

Patronul şi managerul campioanei, Gică Hagi, a acuzat faptul că jucătorul în vârstă de 19 ani nu a primit şanse să joace şi că oficialii grupării viola nu l-au tratat corect.

"Nu sunt supărat pe cei de la Fiorentina, dar m-a dezamăgit tot ce s-a întâmplat. Când l-au transferat, ei ne-au invitat la Florenţa şi am discutat cu totul altceva. Am stat faţă în faţă şi ne-au spus alte lucruri. Apoi, nu i s-a dat nicio şansă. A debutat în Seria A, de ziua lui, în 2016, iar un an mai târziu nici măcar atât nu i-au dat. Era 3-0 la pauză cu Verona şi nu l-au băgat. Păi ce s-a întâmplat într-un an? Atunci mi-am dat seama că ceva nu este în regulă.

În vară, toată lumea a spus că a fost unul dintre cei mai buni în cantonament, s-a comportat bine şi pe teren, şi în afara lui, şi pe urmă ne-au anunţat că nu are loc. Nu ar fi fost mai normal să o spună prin mai sau iunie? Dacă nu are valoare, cum costă mai mult decât atunci cât l-au transferat? Cum poţi să ceri o sumă mai mare pentru un fotbalist care nu a jucat şi nici nu-i dai vreo şansă să-şi arate valoarea?

Să nu-mi spună mie Pioli că Ianis este grăbit. Când a plecat la Fiorentina era căpitan la Viitorul, jucase peste 30 de meciuri în Liga 1, era în primii 100 cei mai talentaţi tineri jucători din lume, iar acolo nu a avut nici măcar un minut. S-a tot vorbit de fizic, dar cu el în teren Viitorul a făcut un sezon excelent şi s-au marcat multe goluri. Păi dacă nu avea fizic, înseamnă că a jucat cu capul, a făcut-o inteligent.

Mă bucur că l-am adus înapoi şi sper să redevină ce a fost. Avea nevoie de lucrul acesta, nu să fie împrumutat prin liga secundă. Am investit o sumă foarte mare, am făcut un sacrificiu pentru un jucător al nostru. Noi încă mai aveam procente, chiar dacă se transferase la Fiorentina. Ne-am luat căpitanul înapoi. Are personalitate, îşi asumă decizia în teren, este un număr 10 veritabil. Trebuie să muncească pentru că are şansa lui", a declarat Gică Hagi în conferința de presă.

 "Sunt nerăbdător să joc din nou. Nu simt nicio presiune, dar trebuie să o fac bine pentru mine și pentru echipă. Când am plecat de aici, jucam în Liga 1, eram căpitan şi am mers la Fiorentina ca să joc. În vară, ziarele din Italia au spus că am fost cel mai bun din cantonament, cu cele mai multe goluri şi pase decisive, dar tot nu am jucat" Ianis Hagi

Citește și: Hagi a dezvăluit pe cine susţine la şefia FRF: "Acesta este preşedintele meu!" » Cere schimbarea regulamentului: "Așa s-a câștigat Cupa Campionilor și s-a mers la turneele finale"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Februarie 2018, 09:48
Postat de haxor pe 02 Februarie 2018, 08:24

Vesnica poveste la romani, de vina sunt "dusmanii"!

Soros si Statul Paralel nu il lasa pe Hagi jr. sa joace! Sa mearga la Antena3 sa se planga, eventual la Gadea.

352061698522614
Mihai Tudose  •  02 Februarie 2018, 08:36

Nu e suficient să te cheme Hagi.

haxor
haxor  •  02 Februarie 2018, 08:24

Vesnica poveste la romani, de vina sunt "dusmanii"!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează