FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hagi vrea să-i trezească pe jucătorii lui Ilie Stan: "Au potenţial, dar nu ştiu ce înseamnă Steaua"

Hagi a antrenat Steaua mai puţin de 4 luni
Hagi a antrenat Steaua mai puţin de 4 luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2011 14:10

Gică Hagi spune că jucătorii din actualul lot al Stelei nu ştiu ce înseamnă spiritul echipei roş-albastre, iar asta se vede şi în rezultatele echipei. Hagi infirmă zvonul că ar veni din iarnă ca antrenor la Steaua

"Jucătorii de acum au un potenţial foarte mare, însă trebuie să se adapteze la ceea ce înseamnă Steaua. Pentru că mulţi nu ştiu ce înseamnă Steaua, un club foarte mare şi cu o istorie foarte bogată!

Ilie Stan e la echipă, nu s-a pus problema ca eu să mă duc antrenor din iarnă. Aş fi dispus să preiau doar o echipă fără obiectiv, nu vreau să mai repet greşelile din trecut", a spus Hagi la sportro.

Gică Hagi a antrenat Steaua în perioada iunie - 20 septembrie 2007 şi a plecat după un conflict cu Gigi Becali.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sergiu47
sergiu47  •  23 Octombrie 2011, 10:27

"Aş fi dispus să preiau doar o echipă fără obiectiv, nu vreau să mai repet greşelile din trecut", a spus Hagi la sportro. Aceasta afirmatie este suficienta pt.a defini QI-ul lui Hagi, ce a esuat lamentabil peste tot unde a fost ca antrenor. Nu e o rusine, fiind cunoscuti f.multi fosti mari jucatori, mai buni ca Hagi, (Pele, Di Stefano, Eusebio, Beckenbauer,Platini, Maradona, etc) ce nu au reusit ca antrenori, dar e jenant sa afirmi ca vrei sa fi antrenor la o echipa fara obiective (nici macar cel de evitare a retrogradarii ?) Asemenea echipe nu exista.

pedrag75
pedrag75  •  16 Octombrie 2011, 20:16

Ce inseamna Steaua? Mai nimic. Acesti jucatori nu stiu ce inseamna fotbal, dar se numesc jucatori pt ca asa sunt trecuti pe statul de plata. Cit timp "marile echipe" ale fotbalului romanesc o sa ia jucatori care au retrogradat cu echipa lor in campionatul precedent, nu pot avea pretentia sa faca performanta. Ce daca fratii Costea si Prepe s-au vopsit rosu-albastru au devenit peste noapte mari jucatori? Si pina la urma ce inseamna steaua, in afara de o echipa care acum doua decenii si ceva era sustinuta de comunisti ca sa obtina niste rezultate false, iar acum este condusa de un cioban europarlamentar ingimfat ?

yakoio_kutawa
yakoio_kutawa  •  16 Octombrie 2011, 16:40
Postat de yakoio_kutawa pe 16 Octombrie 2011, 16:37

sa ne pupi la coaieoaie ungureasca ce esti .

e ceangau , cred ca din zona Tg Secuiesc sau Tg Muresului

Vezi toate comentariile (26)
Comentează