FOTBAL  »  LIGA 1  »  CHIVU ÎL PROPUNE PE LOBBY

“Hai la Inter!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Căpitanul “naţionalei” va intermedia transferul prietenului său la campioana Italiei.

Cristi Chivu, impresarul lui Bogdan Lobonţ! Căpitanul primei reprezentative îl propune pe bunul său prieten la Inter Milano. “Lobby e un goal-keeper de valoare, merită să joace într-un campionat puternic. Îl propun şefilor de la Inter! Am avea nevoie de el”, a spus sto­perul nerazzurrilor într-un inter­viu acor­dat ProTV. Por­tarii lui In­ter sînt acum Julio Cesar (28 de ani), Toldo (36 de ani) şi Orlan­doni (35 de ani). Lobonţ mai are o ofertă din Italia, de la Lazio, care ar fi dispusă să plătească 3 milioane de euro.

Chivu a mai comentat pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1: “Nu a fost corect că a fost contestat după meciul cu CFR Cluj, orice om are o zi mai proastă. A suferit fiindcă pune suflet, îşi dă silinţa, joacă mult şi cu inima. Nu ştiu dacă şi alţi colegi ai lui fac la fel”.

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (8)
 •  15 Aprilie 2008, 11:07

Si ce vroiai , caracuda, sa ia oile campionatul fara cel mai mic efort? Da blaturile oilor nu le vede nimeni? De fapt de ce ma mir, cand majoritatea tin cu steaua!? Asta e, MULTI, DAR PROSTI!!!

 •  15 Aprilie 2008, 10:25

lobont la inter? pai asta e blatuitorul numarul 1 la dinamo. ati uitat cum plonja numai pe langa mingie in meciul cu cfr?

 •  15 Aprilie 2008, 10:05

La Inter numai rezerva lui Julio Cesar va ajunge, ca Toldo pleaca in 2009, asa ca nu are rost ca n-ar juca.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează