FOTBAL  »  Superliga  »  CHIVU ÎL PROPUNE PE LOBBY

“Hai la Inter!”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Căpitanul “naţionalei” va intermedia transferul prietenului său la campioana Italiei.

Cristi Chivu, impresarul lui Bogdan Lobonţ! Căpitanul primei reprezentative îl propune pe bunul său prieten la Inter Milano. “Lobby e un goal-keeper de valoare, merită să joace într-un campionat puternic. Îl propun şefilor de la Inter! Am avea nevoie de el”, a spus sto­perul nerazzurrilor într-un inter­viu acor­dat ProTV. Por­tarii lui In­ter sînt acum Julio Cesar (28 de ani), Toldo (36 de ani) şi Orlan­doni (35 de ani). Lobonţ mai are o ofertă din Italia, de la Lazio, care ar fi dispusă să plătească 3 milioane de euro.

Chivu a mai comentat pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1: “Nu a fost corect că a fost contestat după meciul cu CFR Cluj, orice om are o zi mai proastă. A suferit fiindcă pune suflet, îşi dă silinţa, joacă mult şi cu inima. Nu ştiu dacă şi alţi colegi ai lui fac la fel”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  15 Aprilie 2008, 11:07

Si ce vroiai , caracuda, sa ia oile campionatul fara cel mai mic efort? Da blaturile oilor nu le vede nimeni? De fapt de ce ma mir, cand majoritatea tin cu steaua!? Asta e, MULTI, DAR PROSTI!!!

 •  15 Aprilie 2008, 10:25

lobont la inter? pai asta e blatuitorul numarul 1 la dinamo. ati uitat cum plonja numai pe langa mingie in meciul cu cfr?

 •  15 Aprilie 2008, 10:05

La Inter numai rezerva lui Julio Cesar va ajunge, ca Toldo pleaca in 2009, asa ca nu are rost ca n-ar juca.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează