FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Duckadam, replică rapidă și acidă pentru Gigi Becali: „Subalternii l-au informat greșit! Banii i-am meritat cu vârf și îndesat!”

Helmut Duckadam +12   FOTO
Helmut Duckadam

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 15:47 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 16:17

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, i-a dat replica lui Gigi Becali, care a spus că fostul portar a luat 300.000 de euro în 10 ani și a fost în mai multe deplasări cu echipa.

„Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna! Și că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul. Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională. 

Cei din jurul dânsului, „prietenii mei” de lângă dânsul, îl mai informează! Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic”, a declarat Duckadam la AntenaSport.

VIDEO. Gigi Becali se ia de Duckadam 

FOTO. Imagini spectaculoase de la conferința lui Gigi Becali

+8 FOTO

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Criteriul incredibil după care se va căuta noul fundaș central: „Îmi plac jucătorii din țările astea”

Sergiu Buș, primele declarații după ce a semnat cu FCSB: „O critică bună face cât două facultăți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
p.rares
p.rares  •  15 Iulie 2020, 20:08

Domnule Dukadam daca aveti Green Card si sunteti cu rezidenta in USA,obligatoriu ar trebui sa locuiti 6 luni pe an in State.Daca nu ati facut acest lucru ati pierdut-o. Lasati-o mai usor cu USA,nu este prima data cand citesc astfel de declaratii.Multumiti lui Becali pentru cei 2.500 euro pe luna,nu vad cum ati fi castigat dvs acesti bani in USA prin munca la ce calificare aveti.

clarvazatorul
clarvazatorul  •  14 Iulie 2020, 23:04
Postat de stoichkov10 pe 14 Iulie 2020, 17:56

viorica.si aici esti. ce vorbe sovietice ai in vocabular.

***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov10
stoichkov10  •  14 Iulie 2020, 18:00
Postat de demilitarizare pe 14 Iulie 2020, 16:42

Din pacate a plecat si Dukadam (figura istorica, simbolica, legenda), de la Steaua! Este greu de gestionat relatia cu Jiji, impulsiv, usor influentabil, instabil. Respect pt Dukadam, ca a rezistat toti acesti ultimi ani atacurilor marsave, miselesti, ale baricadatilor in Cazarama Stalinista a Armatei-CSA si a ramas alaturi de Steaua, nu s-a refugiat si el ca multi altii la popota si caseria CSA, adica la pomana de la stat. Becali nu este un finantator potrivit, nu este compatibil cu statutul Stelei de cea mai buna si iubita echipa din Romania (52% dintre suporteri sunt stelisti) si de detinatoare a doua cupe continentale. Solutia ar fi o organizare moderna, europeana, a clubului, in niciun caz insa revenirea la formula totalitara, bosevica, de echipa a unei unitati militare sportive staliniste, precum CSA. Asta nu se mai poate in 2020 si UE!!!

ce propagandist de 2bani. trollo posteaza pe multiple conturi. banati derbedeul asta sinistru.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează